• 913
    --- alıntı ---

    “hayalden gerçeğe aslantepe” dedik ve gs1905.org sitesinde başladığımız aslantepe maceramıza, aslanyurekliler.com sitesinde devam ediyoruz. öncelikle bu proje, hiçkimse “olmayacak, hayal” derken, ısrarla olacağını ve olması gerektiğini de yazan bendim. maalesef bu günlerde de eksiklerini gene yazan benim. çok değişik tepkiler alıyorum ama artık bazı şeyleri de yazmak gerektiğini düşünüyorum.

    çok zor uğraşlardan sonra sayın özhan başkanımızın sağlığını kaybetmesine kadar süren bir mücadeleden sonra, bu proje başladığında çocuklar gibi sevinmiştim. şantiyeye her gidişimde içim kıpır kıpır olur, sanki ilk kez gidiyormuş gibi heycanlanırdım. çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak benim için büyük bir mutluluktu.

    zaman geçtikçe özhan başkan’ın büyük uğraşlarının bitmediğini, bitmeyeceğini görmeme rağmen bu stadyumun mutlaka en güzel şekilde biteceği düşüncesi bir an olsun aklımdan çıkmamıştı. ta ki geçen gün öğrendiklerime kadar.

    rahmetli özhan canaydın, bugün iyi ki bunları duymadı. evet, bu projenin bilindiği gibi en önemli unsuru çatının açılır kapanır olması ve orada yapılacak organisazyonlardan bazı artı gelirlerin sağlanacak olmasıydı. ve yaklaşın bir yıldır bunun ihale şartnamesinden çıkartılmasının yanlış olduğunu her ortamda anlatmaya çalıştım. eren talu’nun bu işten alınmasının bu projeyi değiştirdiğini anlatmaya çalıştım.

    yönetim ve toki, çeşitli açıklamalarla bu çatının olacağını, tam bitmese de bize hep olacağını anlattılar. fakat son duyduklarım gerçekten çok üzücü. öncelikle ışın çelebi’nin tarihe not düştüğü gibi bazı şeyleri açıklamasının zamanı geldi diye düşünüyorum.

    gelelim öğrendiklerime: galatasaray spor kulübü bu projede bilindiği üzere vıp ve loca bölümlerinin sosyal alanlarını ve yerlerinin dekarasyonunu kendi yapacaktı ve bu meblağ yaklaşık 30 milyon dolar tutuyordu. ş,mdi yönetimimiz toki’ye “kapakları yapmayın, bize bu alanları yapın. kapakları biz sonra yaparız” demiş ve toki bunun üzerine yazılı bunun iletilmesini istemiş. o da verilmiş şu an. top toki’de. son dönemlerdeki çelişkili açıklamalar da bunu doğrular nitelikte çünkü toki hâlen net bir cevap vermemiş.

    peki ışın bey “tarihe not düşün” derken ne yapmak istedi? etik olanı o sözü başkanına karşı söyledikten sonra istifa etmesiydi, ama yapmadı. o zaman kendi kendime bu “kızım sana söylüyorum gelinim sen anla” diye düşünmüştüm ama bugün duyduklarımdan sonra ve çok güvenilir, bu projenin içinde olan birinden bunu duyduktan sonra “artık yeter” dedim. takım borçlar bunlara bir yere kadar destek verdik ama artık yeter.

    galatasaray’ın en hayati projesinde, bu kadar girdinin sağlandığı bir projede, bu pazarlıklar galatasaray’a ve yönetimine yakışmaz. şimdi bu işin muhattapları beni takar ya da takmaz, ama ileride bunlar doğruysa çok kısa sürede ortaya çıkacaktır. o zaman bir ricam var şimdiden. bunları açıklasınlar ve insanların aklındaki soru işaretlerini silsinler.

    galatasaraylı’ya yakışır şekilde davranıp bu projenin adam gibi bitmesini sağlasınlar. özhan başkan’ın hatrına en azından bunu yapsınlar. parka ad verip adına 2. sınıf turnuva yaparak değil, bu projeye onun kadar sahip çıkarak yapsınlar.

    burada o çatının getirilerini kalem kalem yazmayacağım. dünyayı az çok bilen herkes bilir ki o çatı galatasaray’a her sene bir spor salonu kazandıracak bir gelir sağlayacak. bahaneler üretmeden batıya açılan pencereye yakışır şekilde bu projeyi bitirtsinler.

    umarım ben yanılırım. yönetim yüzümü ağırtır ve bu projenin adam gibi bitirilmesini sağlar.

    her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle.

    --- alıntı ---

    http://galatasarayblog.com/...da-neler-oluyor.htm/

    bu yazı güvenilir bir abimize aittir. yorumunu da sevgili sözlük kullanıcılarına bırakıyorum. bizim yöneticilerimizin de ne yaptığını anlayamıyorum artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın