resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 2016
    kendisi hakkındaki menfi düşüncelerimi önceki entrylerimi okuyan bilir fakat sanırım ilk defa bir konuda kendisini öveceğim. türkiye milli futbol takımına çok değerli 1 kaleci ve 2 tane önemli orta saha kazandırmıştır.

    - fehmi mert günok başakşehir'e gelmeden evvel sadece refleksleri iyi ve teknik bir kaleciydi. abdullah avcı'nın başakşehirinde de hemen kadroya giremedi uzun süre yedek bekledi. o günlerdeki vasat altı bir durumdan milli takımın as kalecisi konumuna geldi. ondan evvelki kaleci volkan babacan ı da milli takıma abdullah avcı kazandırmıştı.

    - mahmut tekdemir 30 yaşından sonra genaro gattuso oldu inanılmaz bir gelişim, resmen top tekniğini orta yaşta geliştirdi adam ağzım açık izliyorum hem başakşehir'de hem milli takımda.

    - irfan can kahveci gençlerbirliği'nde de yeteneğiyle parıltı gösteren bir oyuncuydu ancak futbolu abdullah avcı ile tekrardan öğrendi. bu sene sonunda avrupa'da iyi bir takıma gideceğini düşünüyorum.

    bu üç futbolcunun yanında emre belözoğluda başakşehir performansı sonrası tekrar milli takım yaptı ancak burada büyük paye kendisinin.

    edit: son 2-3 maçta olmayınca unuttuk tabii ancak cengiz ünder de başakşehir familyası ile milli takıma gelenlerden. fakat onu da direkt bir hoca dokunuşundansa emre gibi kendi yeteneği ve profesyonelliği sayesinde milli takıma girenlerden sayabiliriz
App Store'dan indirin Google Play'den alın