• 922
    sir bıraktıktan sonra bir daha asla düzelememeleri bir yana sanırım bu sene ezeli rakibinin şampiyonluğunu da görmesiyle ilginç bir kırılmaya gidebilirler.

    liverpol'un 30 sene önceki şampiyonluktan sonra sürekli olarak manu'nun şampiyonluklarını görmesi, premier lig'i hiç kazanamaması, klopp'a kadar çok para ama boş para harcaması; bu sene şampiyon olacak olmasıyla beraber tam tersi yöne akacak. evet, tam bir lost'vari etki... zaten son 2-3 yılda, toplamda en az city ve liverpool kadar para harcayıp mou ile gelen bir uefa kupası dışında başarılarının olmaması, sir'den sonra mou hariç hep başarısız hoca denemeleri (liverpool da dalglish sonrası klopp'a kadar bir rafael benitez ile ciddi başarı elde etti), şampiyonlar ligi'nin demirbaş takımı iken uefa avrupa ligleri'nde doğu ve kuzey avrupa takımları ile arkadaş takım olma vs. birçok benzer yön var.

    zannediyorum ki united çooooook uzun bir süre premier lig'de baş aktör olamayacak. "biz büyük takımız", "biz mençıstır yunaytıdıss" böbürlenmeleri, geçmiş döneme sürekli duyulan bir özlem ve belki de tıpkı liverpool gibi yaratacakları romantik bir kitle geride bıraktıkları şeyler olacak. bu kırılma da bir sonraki sir'ünü (klopp'unu) bulana kadar devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın