resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.87
Uyruk:Portekiz
  • 2032
    yeryüzündeki en başarılı faal sporcu(belki faal olmayanlardan da...). her sene bir önceki seneden daha aç oluyor, hiçbir zaman hırsından bir şey kaybetmiyor. bakın ciddiyim bu adam başka bir dalda kendisini geliştirseydi(spor alanında demiyorum herhangi bir alanda) yine kendi alanının en başarılı insanı olurdu muhtemelen. çünkü adam hiç doymuyor arkadaş başarıya doymuyor.

    maç esnasında twitter'da bir tweet gördüm(kendim o zamanlar için yaşım yetmediğinden hatırlamıyorum) bizim uefa kupasını aldığımız seneden 1 sene sonraki ilk şampiyonlar ligi maçında (bkz: 12 eylül 2000 galatasaray-monaco maçı) stadyum dolmamış, niye? çünkü taraftar olarak başarıya doymuşuz daha iyisi olmaz demişiz. 4 sene üst üste cl'ye gitmişiz(2011-2012/2015-2016) ama 5. si için hiçbir çaba göstermemişiz niye? çünkü futbolcu olarak başarıya doymuşuz. yani hep başarıya bir yerlerde doymuşuz. bu konu daha böyle uzar gider. belki bu yazıyla bu başlığı işgal ediyorum ama hep bir gün galatasaray'ın hatta kendimin de bu derecelerde hırslı, başarıya aç olabilmesini istediğimdendir, bilemiyorum.

    en başta yazdığım sebepten dolayıdır ki kendisi hep idollerimden biri olmuştur, şu an üniversite öğrencisiyim belki bu zamana kadar o hırsa pek sahip olamadım ya da bunu kendi istediğim türden bir başarı ile somutlaştıramadım ancak ileride, meslek hayatımda veya sosyal hayatımda bu adamın sahip olduğu başarı açlığı ve başarıya sahip olabilirim. futbol bu yaşıma kadar bana bir şey kazandırmamıştıysa da en zazından bu olguyu gösterdi bana. teşekkürler ronaldo...
App Store'dan indirin Google Play'den alın