resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6880
    galatasaray seviyesinde forvet değil diyen arkadaşlara katılıyorum zira;

    - kendisi buradan çok daha üst seviyede olan premier ligi donunda sallamıştır.

    - bafetimbi gomis'in yıllar sonra kırdığı 29 gollük yabancı golcü rekorunu, geldikten 1 sene sonra 30 gol ile (üstelik daha az maç oynayarak) kırmıştır.

    - galatasaray'a geldiği ve oynadığı yarıyılda hem şampiyonluk golünü atmış hem de o sezonda emeği olan belhanda, feghouli gibi isimlerin parlamasını sağlamıştır. (belhanda ve feghouli'nin o sezon sonu ropörtajlarında bunu doğrulayacak ifadeler görebilirsiniz)

    - o seneden sonra kendisini kiraya verdiğimiz 2 senede ise galatasaray şampiyonluk yaşayamamıştır. bu sene ise takımı lig zirvesinden kopacakken hem galatasaray göztepe maçı* hem de çaykur rizespor galatasaray maçında* oyuna sonradan girip takımını ipten almış ve zirve yarışından kopmamasını sağlamıştır.

    bana göre galatasaray tarihinin hem hoca tarafından hem de taraftar tarafından en çok hakkı yenen oyuncusu. bu sene de devre arası kiralık gönderilmeye falan kalkılırsa % 100 eminim ki şampiyon olamayız. muhammed de halil de beğendiğim oyuncular, gelişim göstereceklerine ve daha iyi oynayacaklarına şüphem yok. keşke hepsini kullanabileceğimiz bir sistem bulabilsek ancak tek forvetli düzen olacaksa diagne koşulsuz şartsız sahada olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın