resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1722
    sözlükte gurrpegi haricinde savunucusu kalmamıştır sanırım. galatasaray tarihinin f/p bakımından açık ara en kötü sol bek transferi olduğu kesin, en kötü top-5 transfer arasına da net girer.

    geçen sene transferine izin veren fatih terim'i, sene başı kendisine yol vermeyen yeni yönetimi, sol bekte sakat verdiğimiz her senaryoda kendisine sarılan okan hoca'yı bu sene eleştirdiğim en başlıca konu pva'dır. en azından avrupa potasını hedefleyen hiçbir takımda forma yüzü göremez normalde, iyi bir takımı, savunmayı tek başına aşağı çekebiliyor. bir de kendisini 'en azından savunma yapıyor' fln diye savunabilenler var hayır dostum pva rezalet de bir savunma oyuncusu. geçen sene konsantrasyonu üst düzey olan maçlarda gol yememiş olmamız kendisi sayesinde değil. arkasına çok rahat adam kaçıran, çok kolay çalım yiyen, 30 yaşında pozisyon konumlamayı bu kadar bilmeyen defans oyuncusu iyi savunmacı fln değildir.

    2 senedir tek başına verdiği en az 4-5 maç varken her yoklukta kendisine sarılmayı anlamıyorum.29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı özelinde, yerine orada önceden performans veren dubois denesen veya altyapı'dan bir oyuncu koysan en fazla 1 maç kaybedeceksin zaten. umarım kalan maçlarda kendisini sahada görmeyiz ve devre arası yol verilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın