• 165
    favori olarak kendimizi görmediğim maç. artık deplasmanda kazanmayı geçtim iç sahada da 5 senedir yenemediğimiz bir takım karşımızdaki. şu maçta şöyle olsaydı bu maçta böyle olsaydı hakem şöyle yapsaydı demeye gerek yok, kazanamıyoruz yani.

    bir de çıkıp, "net kazanırız, böyle koyarız, şöyle rahat geçer" falan diyenler oluyor, maç bitince de en çok bu arkadaşlar nefret kusuyor. maç gerilsin, şöyle sert geçsin böyle kemik sesi gelsin istiyorsunuz sonuç yine hüsran...

    bu maç özelinde de farklı bir şey olacağını düşünmüyorum. taraftar belli ki saha dışı nedenlerden dolayı aşırı gergin ve nefret dolu, futbolcular zaten doldurulmuştur bile. bunların üstüne bu sene çok da iyi olmayan iç saha oyunumuz eklenince dengeyi bozacak %1'i karşı tarafa yazıyorum.

    inşallah yanılırım, inşallah beklediğim gerginliği görmem de sadece saha bi şeyler izleriz, güle oynaya kazanırız. ama ben bu filmi defalarca izledim. maç başındaki gerilimden başlayarak sahada oluşacak abuk subuk gerginlikten, maç sonu başta ağzımızdan düşmeyecek hakemden tut konuşulacak diğer saha dışı etmenlerden adım gibi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın