• 147
    football manager 2008 den sonra hiç birini beğenmemiştim ve oynamayacaktım, ancak beni bu kararımdan döndüren oyundur.
    oyuncularla ikili ilişkiler bakımından fazlasıyla geliştiğini ve oyun içi direktiflerin üst seviyeye çıktığını görebiliyoruz. başlangıç olarak tavsiye edebileceğim takımlar ; galatasaray, atletico madrid, bursaspor, roma gibi takımlar oyun içinde zevkli vakitler geçirmenize sebep olacaktır.
    ama real madrid'i almayın fazla kolpa * oyunun beğenmediğim özellikleri ise ; örnek olarak transfer bütçeniz 9 milyon bunun üzerine takımdan sattığınız oyuncu 4 milyon değerinde ise kasada toplanan para ilginçtir ki 13 milyon olmuyor. belli bir yüzdesi maaş bütçesine giriyor. bu yüzde transferin maddi büyüklüğü ile doğru orantılı. bir diğer beni ayar eden olayda, oyuncunun kondisyon gücü. 3 - 4 günde bir maç periyoduna girildiği zaman yıldız oyuncular %75 - %85 arası stamina ile maça çıkıyor dolayısı ile 2.yarı itibari ile oyuncu oyundan düşüyor bu yüzden kadro derinliği çok önemli. bunların haricinde oyun kusursuz, gömülün.

    şimdi aklıma geldi benim indirdiğim crackden sonra yabancı sınırlaması 5'e düştü 2.sezonumda. bu sebeple galatasaray'da ki transfer planlarımın içine eden durumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın