• 38
    salonun aşırı sıcaklığı dışında her şeyi ile mükemmel geçen maç.

    basketbolun inceliklerini pek bilmemekle beraber takım hakkında bir kaç yorumda bulunmak isterim.

    öncelikle takım daha çok yeni olması nedeniyle hücum ve savunma organizasyonlarında istenilen varyasyonları yapamadı. özellikle hücumlarda bu eksiklikliğin net bir şekilde ortaya çıktığını söyleyebilirim. coach oktay mahmudi'nin mükemmel savunma oyununu takıma şimdiden empoze ettiğinide bu maçta gözlemledik. tek tek oyuncuları değerlendirmeyeceğim ama evren, rancik ve kuqo ayrı bir övgüyü hakediyorlar diye düşünüyorum bu maçta. tam hazır olmamalarına rağmen takımı hucümda ayakta tutan isimlerdi.

    şurası gün gibi açık ki bu takım mutlaka ve mutlaka önümüzdeki bir kaç yılda tbl'de şampiyonluğu son maça -playoff finalinde- kadar kovalayacak ve bu süre zarfında mutlaka şampiyon olacaktır. ben buna yürekten inanıyorum. daha ilk maçında sistem takımı olduğunu apaçık gösteren bu takıma taraftarlarında sistematik bir şekilde destek vermesi gerektiği dün taraftarla birlikte coşan basketçilerimizden anlaşılmaktadır. ben inanıyorum ki takım iyi gittikçe taraftar sayısıda 1500 - 2000'lerden 5000 - 6000'lere çıkacaktır.

    kısacası iyi yoldayız, takımın başında iyi bir coach var, takımda genç ve gelecek vaad eden oyuncu bolluğu mevcut. yani elimizde helva yapmak için gereken herşey bulunmakta. bizde bu organizasyona destek verirsek helvanın olmaması için hiç bir neden yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın