resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1074
    galatasaray futbol takımı teknik direktörü.

    bakın şu anda ben bu entry'yi yazmaya başlarken saat 08:55. bu saatten yarın aynı saate kadar bu adamın galatasaray için yeterli olup olmadığını, taktiksel bilgi birikimini, oyuncularla etkileşimini, başarısını / başarısızlığını vb. aklınıza gelebilecek 1000'den fazla argüman üzerinden tartışabiliriz. burada bir beis yok.

    ancak bir video var, venüs anime mi ne yapan sayfa, bilmiyorum. buradaki saygısızlığı sırf bu adam fatih terim'den sonra geldi diye içine sindiren bir "güruh" var, akıl almaz.

    tanımı, ilk cümleyi tekrardan bir okuyun. sonra bir daha. sonra bir daha. ondan sonra bir kez daha.

    dome; yeterliliği - yetersizliği, başarılı olup olmadığı, yapabildikleri - yapamadıkları tartışılabilir belki; ancak ne olursa olsun şu anda galatasaray futbol takımı teknik direktörüdür. nokta. ikinci bir alternatifi yok.

    ve böyle yaparak fatih terim'den bu camiayı iyice soğutmaksa hedefiniz, böyle çiğ hakaretlere "mizah" diyerek makama yapılan saygısızlığı kabullenmenizin nedeni sadece terim sevginizse, abicim hiç kusura bakmayın siz ne fatih terim'i seviyorsunuz, ne de anlamışsınız.

    kulüp üyesi, hatta divan kurulu üyesi olmasına rağmen toplantılara katılmayan, sırf "aman x ismin üzerinde baskı olmasın" diyerek stadda maç izlemeyen, galatasaray'ı bu kadar düşünen bir adamı galatasaray'ı zerre düşünmeden bu adamı düşünerek savunmak en hafif tanımlayabileceğim şekli ile ahmaklık.

    yapılan videonun galatasaray'a zarar verdiğini anlayabilecek kapasitede misiniz? ne olur olun. olduğunuza inanmak istiyorum çünkü.

    anlamıyorsanız, lütfen en baştaki tanımı anlayana kadar tekrar tekrar okuyun.

    bilmiyorum sizin futbol anlamında ne başarınız var, bu güne kadar hangi teknik adamlık lisanslarını aldınız ancak dome'nin teknik direktörlük lisansı var, biliyorsunuz değil mi? umarım biliyorsunuzdur yani. hani biz terim'i eleştirirken (ki kurmak istediği oyunu en doğru okuyanlardan, burada bile bir çok kişi "pas futbolunu bırak" diye bağırırken oynamak istediği oyunun ne olduğunu yaza yaza çize çize anlatan birisiyim) "sanki bana pro lisansınız var" diyerek bizi yeriyordunuz ya, hah işte dome'de de bu lisans var, terim gibi. terim'de de vardı. yani bu adam bir "futbol adamı".

    siz bu adama "çaycı" denmesine bugün göz yumuyorsunuz. yarın aynısını çok sevdiğiniz terim'e yapsalar misal?

    -senaryo-

    terim galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşta kalmış, çalışacak iş bulamadığından hikmet karaman'a çaycılık yapıyor

    -senaryo bitti-

    aynı anime grubu bunu yapsa anasını bacısını bırakmazsınız adamların, yalansa yalan diyin. yapamazlar mı, adına mizah diyerek? "yapamazlar" diyenler dönsün bugün galatasaray futbol takımı teknik direktörüne yapılana baksın.

    terim sevdanızın gözünüzü bürümesinden, galatasaray'dan terim'i üstün görmenizden artık ciddi anlamda tiksiniyorum. en büyük korkum, bu yaptıklarınızdan dolayı terim'den de soğumak. allahtan terim'i siz kendine "terimist" diyenlerden "babam terim" diyenlerden, "at avrat terim" hesaplarından ve gözünü terim bürümüş hepinizden iyi anlıyor, biliyorum.

    aynı anime grubu bunu terim'e yapsa şu andaki verdiğim tepkiyi ona da veririm. çünkü burada saygısızlık var. geçiyor değil mi filtreden yazdıklarım, tahtaya çarpıp geri dönmüyor değil mi?

    dome'nin teknik adamlığını - başarısını / başarısızlığını - taktisyenliğini, bilgi birikimini vb. sabaha kadar tartışabiliriz. muhtemelen yaptığımız eleştirilerin çoğunda da haklı çıkarız, burası ayrı bir konu. siz bu adama yapılan saygısızlığı, bu adamın şu anda bulunduğu makama yapılan saygısızlığı, galatasaray'a yapılan saygısızlığı terimist düşünceniz ile kabul ediyorsanız biz zaten bitmişiz kafamıza okeyi vursunlar kulübü kapatıp gidelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın