• 13946
    kimisi için bir kaçış noktası, kimisi için arkadaşlarla buluşma ortamı, kimisi için gündemi takip etmek için her gün bir çok kez tıklanılan bir sayfa burası. kazanılan bir maçın ardından güzelleşen, kaybedilen bir maçın ardından ise kah yapılan suçlamalar, kah kalp kırıklıklarının getirdiği hüzünle daha az çekilir kılınan bir mecra da denilebilir. ama kesinlikle çok güzel bir oluşum.
    mesela mutlu olmak istendiğinde 11 aralık 2013 galatasaray juventus maçı başlığını açıp sayfalarca ilerleyebilir ve o güne dönebilirsin. kendi adına o gün ne yaptığını anımsarsın mutlu olursun.
    ya da hemen hemen her gün ortaya çıkan yaran spor tweetleri başlığına bakıp, yazılanları okuyup gülüp eğlenebilirsin. yazarlardan herhangi birinin hüznüyle için sıkılabilir mesela ya da sözlük sevinme duvarı başlığı altında baba olacağı bilgisini veren bir yazar dostun sayesinde hiç tanımadığın birinin sevincine ortak olabilirsin.
    galatasaray sözlük tam olarak esnaf lokantalarındaki aşçı tabağına benzer. her tattan az da olsa içinde barındıran bir sunum yani. kimisini beğenirsin, kimisini beğenmesin. beğendiğini tüketir, beğenmediğini ise çatalının ucuyla kenara itersin.
    ama her şeye rağmen her gün, yenildiğimiz bir maçın ardından bile, eğer bu sözlüğe bağlıysan yine döner dolaşır kendini bu sayfanın içinde bulursun, ne ara tarama kısmına rerererarara.net yazdığının bile farkına varmadan hem de :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın