• 173
    bir italyan ve çoğunluğu yeni transferlerden kurulu iki takım istiyorum. bu iki takımdan biri liverpool bile olabilir, olsun hatta. zira yeni transfer demek uyum süreci demek. futbol bir takım oyunu ve oyuncuların uyumu ile kalite birlestiğinde başarılar geliyor. 3 sene boyunca ilk 11'inin 7'sini korumuş bate borisov'a ilk 11'e bu transfer döneminde 5 yeni oyuncu monte etmiş -atıyorum- sevilla'yı tercih ederim.

    bu sebeple shakhtar'ı, benfica'yı falan isteyenleri anlamıyorum. bu takımlar yıllardır aynı iskeleti koruyan ve bu iskeletle başarılı olan takımlar, yani winner takımlar. bunları yenmek son derece zordur çünkü birbirlerinin hareketlerini ezbere bilen takımlar. dikkat eden yazarlar olacaktır ki bizim takım bu sene kontra atak oynamaya veya bana göre oynayabilmeye başladı. bu iki senelik bir takım olmanın avantajıdır. bu bizim yeni takımlara karşı gruptaki avantajımız olacaktır.

    dolayısıyla yeni transferleri olan veya bir önceki paragrafta anlattığımla bağlantılı olarak takım iskeletinden çok önemli parçaları(td dahil) eksilen takımlar gelsin lütfen. lokomotif olabilir, schalke 04 olabilir, manchester united olabilir, roma olabilir, hatta barcelona bile olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın