• 172
    heyecanla beklediğimiz kura çekimi. torbalar tamamen netleştikten sonra cayır cayır denklemler yapıyorum, umarım hakkımızda hayırlısı olur.

    öncelikle 1.torbadan en istemediğim takım paris saint germain. eğer psg'yi çekersek 3.torbada bulunan monaco ve lyon'dan kurtuluyoruz ki ben bunu istemem. belki birçok kişiye garip gelebilir ancak 1.torbadan lokomotiv moskova dışında gelmesi en çok işimize gelecek olan manchester city. bu sayede 2. ve 3. torbada bulunan manchester united, tottenham ve liverpool'dan kurtulmuş oluyoruz. 2. torbadan kadro bakımından en güçlü 2 takımı ve 3.torbadaki son finalistten aynı anda kurtulmak elimizi oldukça rahatlatır.

    2.torba ise tamamen şans işi olacak artık. eğer 1.torbadan manchester city gelirse buradan yüzde 50 şansla dişimize göre bir rakip seçeriz. tabi diğer gruplara göre bu denklem değişir. lafın gelişi 6 da 3 şansımız olur. 2.torbadan 2 italyan takımı roma ve napoli'nin yanında dortmund'dan da uzak kalırsak benfica, porto ve shakhtar 3'lüsünden birisi ile eşleşiriz. 3 takımı da ayırmadan en az 4 puan almamız gerekir ki gruptan çıkmak için bu oldukça önemli.

    3.torba ise liverpool dışında her takımın gelebilme ihtimali doğurur bize. burada da gönül ister ki cska'yı çekelim ancak gruptan çıkmayı hedefliyorsak buradaki takımdan yine minimum 4 puan kazanmamız şart. o yüzden liverpool dışındaki takımlar tamamen dişimize göre olarak görüyorum.

    gönlün istediği; lokomotiv - benfica - schalke - galatasaray

    en istemediğim; psg - napoli - liverpool - galatasaray

    şansımızın olabileceği kura; city - benfica - ajax - galatasaray
App Store'dan indirin Google Play'den alın