• 160
    takımımız için en hayırlısının olmasını temenni ettiğim kura çekimi.

    bildiğiniz üzere, aynı ülkenin iki takımı aynı grupta yer alamıyor. istisna olarak da ukrayna ve rusya ekipleri yine aynı gruplarda oynayamıyorlar.

    ingiliz 4 ekip var kurada. manchester city, manchester united, tottenham hotspur, liverpool... liverpool, city ve tottenham'ın oyun stilleri ve kadro kaliteleri bizi tarumar edecek seviyede, manchester united ise bizim için gelebilecek en harika ingiliz takım olacaktır. berbat savunma hatları, mourinho ve onun çağdışı oyun anlayışı ile dişe gelebilecek tek takım onlar.

    united'ın olduğu gruba düşersek liverpool, city ve tottenham belalarından otomatik olarak kurtulmuş oluyoruz.

    dört ispanyol ekibin 3 tanesi 1. torbada, yalnızca valencia ile eşleşme şansımız yok. atletico madrid, real madrid ve barcelona. bizden uzak allah'a yakın olsunlar demekten başka hiçbir şey gelmiyor içimden... illa gelecekse de atletico madrid aralarından en az tehlikeli olanıdır.

    lokomotiv moskova, shaktar donetsk, cska moskova, fc porto, benfica, afc ajax, psv eindhoven, valencia gibi ekipler hepimizin grubumuzda görmek isteyeceği, lokum gibi diye bahsedilen ekipler. ilk 3 torbadan da bu tarz ekipler gelme olasılığı yüksek.

    ikinci torbadan united çekince başımızdan savdığımız belalar gibi üçüncü torbadan da schalke 04 çektiğimiz taktirde hem bayern münih hem de dortmund belalarından kurtuluyoruz. alman ekiplerinden açık ara en dişimize geleni schalke.

    roma, napoli ve juventus kuraya katılacak italyan ekipler. ronaldo'lu juventus hepsinden güçlü görünse de bizim için italyanlardan uzak olmak en iyisi.

    fransızlar ise psg, monaco ve lyon ile kuraya katılıyorlar. 3. torbadan katılacak iki ekiple de başa baş mücadeleler verebiliriz. psg konusuna girmek pek istemiyorum...

    gönlümden geçen bolca doğu avrupa deplasmanı yaptığımız, dişimize göre rakiplerden oluşan ve çıkma ihtimalimizin yüksek olduğu bir grup. aksi gelirse katılmak da güzeldi diyerek seneye katılmaya odaklanmamız gerekir. ne olursa olsun, galatasaray ve şampiyonlar ligi isimleri yan yana gelince heyecanlanmamak elde değil.

    tüylerimiz diken diken bir şekilde saat 7'yi bekleyeceğiz. allah yardımcımız olsun...

    edit: gsman'ın uyarısıyla bilgi yanlışlığı düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın