• 68
    başlığın 15 temmuz 2016 darbe girişimi olarak düzeltilmesi gerekir artık sanırım. en azından bu şerefsizler güruhu amaçlarına ulaşamadılar.

    fethullahçı ve cuntacıların ortak bir girişimi olduğu belli gibi. arkalarında da bazı haber alma teşkilatları vardır mutlaka. sadece basit bir oyun demek biraz fazla zorlama olur. bu şerefsizler skorsky ile halkı taradılar, sadece türk bayrağı taşıyan bir adamı silahla öldürdüler toplamda yüzden fazla kişiyi öldürdüler bu uğurda. hatta istanbulda öldürülenlerden birisi de benim baldızın kocasının bir akrabası. duyduğum kadarıyla adam sadece sokaktaymış. askerler onu da öldürmüş. bu kadar kolay yani.

    tabi ki darbe girişiminde net olmayan hususlar, akla yatmayan noktalar var. akşam değil de gece sabaha karşı neden yapmadılar, neden direk erdoğanı alacak şekilde organize olmadılar vs vs. ama bunların hiçbiri askerlerin halkı öldürmesine bir gerekçe olamaz. subaylar oturduğu yerden emir verirken emirlere karşı çıkmaktan korkan erler halkı öldürüp polisle çatışıyordu. bundan daha büyük bir kahpelik hiç görmedim hayatım boyunca.

    olan yine bize oldu tabi ki. tam suriyelilerden dolayı bir tepki konmaya , tam ülke olarak bir şeyler sorgulanmaya başlamıştı ki hepsi geride kaldı yine. yine birileri mağdur oldu. ölen yüzlerce masum, mağdur olanlar başkaları.

    türkiye cumhuriyeti ortadoğu ülkesine dönmüştür artık. dönüşüm tamamlanmış ülkenin boku çıkmıştır. emeği geçen herkese tebrikler.

    ps: bu ülkedeki vatan sevgisi dünyanın hiç bir yerinde yoktur. arada çok büyük farklılıklarımız olsa da bu vatan sevgisi varya, acayip bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın