• 60
    bu insanlar çıldırmış olmalı, ciddi anlamda çıldırmış ve akli dengesini yitirmiş olmalı bu işe kalkışanlar.

    herkesin aksine sağda solda tanıdığım yok normal bir yurdum insanıyım uzun şahısa sempatim tiksinti seviyesinde ama cuntacılar gelse muhtemelen ülkeyi terk eder bir daha da geri dönmezdim.

    ulan bu devirde darbe yaparak birşeyleri düzelteceğini sanmak nasıl bir gözü dönmüşlük, boğaziçi köprüsünün üzerinde başı kesilmiş bir insan resmi gördüm, genel kurmay önünde kurşunlanmış insanlar ve en iyimser bilgi 90 vatandaş can vermiş... böyle bir ortamda normal davranışlar beklemiyorum ama kime neye inanıyorsanız inanın sakin olun yoksa iş daha büyük sonuçlar doğuracak.

    sonuç olarak;
    ülke demokrasisi ve ekonomisi derin yaralar aldı, artık zaten kapatılan ama azıcık açıkta kalan herşeyin üzeri tamamen kapatılacak, ağzını açan faklı birşeyler söyleyen hain ilan edilecek, cadı avı başlayacak ve kitleler bu kadar sıcakken fırsat kaçırılmayacak ve ülke sistemi birilerinin istediği şekilde değişecek.

    "halkı demokratik olmayan bir darbe girişimi ile demokratik olmayan bir yönetim arasında seçim yapmaya zorlayanlarda hiç utanma yok. "

    sonuc olarak kazanan kim ?

    ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın