• 74
    (bkz: fenerli kafasi)

    bu twitter'daki bilümum 12numara, fenerist, fenerinmacivar vb. yonetim destekli hesaplar tarafindan yonetim ve teknik heyetin tepki cekmemesi icin algi yonetimi yapilmakta. simdi de 17 yildan dem vuruyorlar. bir kere 2015-1999 17 etmez. matematikten de kaybediyorlar.

    ikincisi, adamlar bizim onlari yenemedigimiz icin bizimle dalga gecmeye calisiyorlar. tabi isin komedisi bazi akli basindaki fenerliler de cikip "ezik misiniz pereira'ya tepki gostermeniz gerekmiyor mu?" seklinde tepki gosteriyorlar. burda fenerli kafasi basliginda paylastim. bu fenerlilerin yuzde 70'i mactan sonra hemen "17 sene ehehehe" diye uste cikmaya calistilar ama aci gercegin de farkindalar.

    fenerbahce 42 milyon euro'ya yakin birsey harcamis yazin. nani'si, rvp'si, josef'i, ba'si, markovic'i falan ona ragmen su an kadar kotu durumdalar ki hemen zeytinyagi gibi uste cikmaya calismaktalar. sampiyonlar ligine katilamadilar, daha derbi galibiyetleri yok, ligde gerimizdeler (ki bizim arena avantajimiz var) ama "ahahaha 17 sene oldu"

    ben fenerlilerin yerinde olsam dalga gecmeye yuzum olmayacagi gibi bu kadar para harcanmasina ragmen en farkli galibiyetin 2-0 eskisehirspor maci ile alindigi diger galip gelinen maclarin hepsinin ite kaka zoraki galibiyetler oldugu takima tepki gosteririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın