• 68
    bu olay fazla abartilmakta. oncelikle son yillarda fenerbahcenin bir ustunlugu oldugundan bahsetmek zor. ya 1 0 got zoruyla kazaniyolar, yada berabere bitiyor. yani kadikoyde 17yıldır puan alamasak diyeceğim ki evet psikolojik ustunluk onlarda, baksana her mac kaybediyoruz ama öyle bi durum da yok. genel anlamda berabere biten maclar varken fenerin biz yenemiyoruz maclar berabere bitiyor demek yerine onlar yenemiyor demekki biz ustunuz şeklinde bakmasi ve bizim de buna canak tutmamizi anlamiyorum.

    dusunuyorum da son yillarda tum takimin cenabet otesi ciktigi 28 sut cekip yenildigimiz super finalden beri yenilgiyi gectim puan kaybi dahi hatirlamiyorum sahamizda. terimle de yendik manciniyle de yendik, hatta prandelli kazmasiyla bile yendik. onlara asy arenaya gelince yenip geri gonderiyoruz yani. ama nedense konusulanlar arasinda bu yok, bizim uc yil önce elimizi kolumuzu sallayarak gidip tasaklarimizi yayarak ordan şampiyonluk kupasini alip çıkışımız yok, her yerde 16 yıl 17 yıl muabbeti.

    biz son dort yilda orda kazansak ne kazanmasak ne, son dort yili oylesine domibe etmisiz ki acikcasi bu kadikoy muabbeti fenerlilerin elindeki son dal. o yuzdendir bu abartmalar hep. benim uzuldugum nokta taraftarin da bu yonlendirmelere kurban gitmesi. son yillarin istatistiklerine bak bakalim evlat, kim evinde daha baskin. kim son yillarda daha cok sampiyon olmus? psikolojik üstünlük dediginiz dalga kimde?

    haa bi de ben adamlarin stadinda gerdeğe girip kupa dogurtucam, ama onlar utanmadan hala bik bik ama yenemiyolar diyecekler. bu da ayri bir level. yerlerinde olsam ne satasirdim, ne de agzimi acardim. ama bunlar biraz arsiz azizim, naparsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın