• 12102
    uzun bir yazı olacak ama özet olarak şunu söyleyeyim;

    son 7 maçında defansif anlamda çok daha dikkatli, orta alanda çok daha sert ve ilerde çok daha hırslı bir takım olacaktır.

    şimdi ise vakti olanlar okuyabilir dilerse...

    trabzonspor maçına çıkarken her şey bizim elimizdeydi ve özellikle ilk 35 dakika şampiyonluğun ş'sini haketmeyecek derecede ruhsuz bir oyun ortaya koyduk. bu maçta puan alamayarak rakibimizi motive ettik ve ertesi gün fenerbahçe bursaspor karşısında bana göre çok iyi bir oyun ortaya koydu ve bir şekilde hakettiği 3 puanı aldı. bursaspor bana göre ligin en iyi ekibi ve bugün ligin en sistemli takımlarından biri olan başakşehir'i 4-1 yenerek zaten bunu bir kez daha kanıtladı.

    geçen hafta yazdığım olayın benzeri bu hafta yaşanacak. ben eminim ki inşallah yarın çok güzel bir oyun ile gövde gösterisi yapacağız adeta.

    sonra kalacak 6 hafta...

    bundan sonra her maçı gerçek manada final havasında göreceğiz ve mutlu sona ulaşacağız.

    eğer rakiplerimiz puan kaybı yapmazsa bizde puan kayıpsız şampiyon olacağız buna inanıyorum.

    biz kazandıkça onlar demotive olacak ve muhtemel puan kayıpları başlayacaktır. bu durumda bizde bir rahatlama sonucunda puan kaybı yaşayabiliriz. ama neticede şampiyon olacağız.

    trabzonspor maçında yaptığımız hatayı bir daha yapmayız ve göreceksiniz sezon sonuna kadar çok motive, keyif verici futbol oynayan bir galatasaray izleyeceğiz. kendi evimizde korkum yok fakat umarım deplasman maçlarında baskı kurduğumuz dakikalarda golü bulmayı başarabiliriz. şanssız yere kaybedeceğimiz bir puan kaybı bizi kahreder ve şampiyonluğu yüksek ihtimalle bizden uzaklaştırır.

    eskiden deplasmanda 25 dakika baskılı, güzel futbol oynuyorsak son 6 haftada oynayacağımız deplasman maçlarında bu dakikalar yaklaşık 2 katına çıkacaktır, ayrıca defansif anlamda çok daha dikkatli ve sert bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum çünkü yeterince eleştirildiler ve uyarıldılar. bu da büyük bir avantaj.

    umarım 26 nisan 2015 galatasaray gaziantepspor maçında stadı yeterince doldurmayı başarabiliriz, keşke full olabilse.

    bunlar benim düşüncelerim. geçen haftada aynı şeyleri karşı kıyı için düşünüyordum ve puan kaybı yapma ihtimalleri en yüksek maç için eskişehir deplasmanını görüyordum. şansımızın yardımıyla olsa fenerbahçe puan kaybetti. emre güral'in vurduğu top o şekilde gitmese bence fenerbahçe maçı alacaktı. son 10 dakika fenerbahçe direnir ve gol yemezdi bana göre. ama bu demek değildir ki fenerbahçe maçı haketti. hayır haketmedi. ama bir şekilde kazanacaklardı, şansımız sayesinde emre güral'ın vurduğu top ağlara gitti.

    geçen hafta bu düşüncelerimi yazdım ve çok eleştiri aldım kendi başlığıma. "fener sevici" falan oldum. sadece ligin son haftalarını objektif yorumluyorum, kendi doğrularımı yazıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın