• 12093
    ilahi adalet varsa -ki inaniyorum- bu sene sampiyon olacak takimdir. ne kendini yere atip aldigi yalandan bir penaltisi, ne ofsayttan atılmış bir golu, ne rakibine haksiz kirmizi kart gordurup kazandigi maci vardir. ne bilic ve ba gibi elden koldan gol atip yada rakip penaltisi verilmeyince mactan sonra evet hakem hataliymis yanlis karar olmus adamciliği yaptik, ne de fenerbahce gibi onyuzbinmilyon yalan penaltı ile bugunlere geldik.

    semih yoktu, melo yoktu, yeri geldi burak yoktu ama yilmadik oynadik. sag bekimiz idare etti, sol bekimiz s.o.s verdi ama yilmadik oynadik. aysal ortada birakti, prandelli ustune sicti afedersiniz ama yilmadik oynadik. devre arasinda tek bir oyuncu transfer edecek kurusumuz olmadi ama yilmadik oynadik.

    biz 2006'da son maca cikarken dahi onca umutsuzluga ragmen, 2008'de onca kotu oyuncu ve teknik adamsizliga ragmen, 2012'de sampiyon yapilmamizin onune binbir engel ve puan yarilamalar getirildigi halde yilmadik oynadik ve şampiyon olduk. iste bu yuzden bu yil da sampiyon olacak takimdir galatasarasay.

    tek bir mac tek bir haram puan almadigi icin, bunca yoklugun arasında bazen kendi taraftari inanmasa dahi kenetlendigi icin, sadece son 9 yilda 3 tane destansi sampiyonluk kazanmayi bildigi icin bu sene de sampiyon olacak takimdir galatasaray.

    buna inanmayanlar ya galatasaray 101 dersinde yerine imza attirip horul horul uyumustur; yada galatasarayin gücünü, ruhunu, büyüklüğünü, kudretini henuz algilayamamistir. ancak merak etmesinler onlar da, son yedi haftada bunu bir kez daha gormek icin tek yapmalari gereken galatasarayi izlemek. 06-08-12 sampiyonluklarinin yanina bir baska epik sampiyonluk eklenmesi icin sadece 7 tane 90 dakika kaldi.

    vira bismillah diyip son yedi haftaya basliyoruz. allah utandirmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın