• 4467
    benim gözümde hiçbir zaman ali sami yen olamayacak modern stadımız.birçok anıyı geride bırakmak kolay değil, en güzel anılarım ali sami yen'de yaşananlar.

    yeni stat devir alınmamasından dolayı denilen birçok sorunla dolu.kimi zaman bezdirici olabilen bu sorunlardan başlıcaları ;

    * stadtan çıkınca metro, daha da fenası üst geçide ulaşmak tam bir eziyet ! yaklaşık 35 dakika sürüyor kalabalığın içine kaldıysanız.millet bu 35 dakikada stadından çıkıp neredeyse evine varıyor.

    * stadın dışı hala daha cazip bir görüntüye sahip değil.böyle planlandı vs. diyenler, beğenenler var.herkesin kendi beğenisidir lafım olamaz ama ben net olarak beğenmiyorum.

    * stat için engelli bir kardeşimizin kombine alıp üst tribünlerde maç izlemesi tam bir cehennem eziyeti.trabzonspor maçında birebir şahit olduğum olaylar ve bunu anlattığım kardeşimizin defalarca yaşamış olması insanı kahrediyor.(bkz: #1372353)

    * stadın altında kocaman otopark var ama sonradan değişmediyse sadece belli hak sahiplerine kullandırılıyor.ve yine söylenene göre her maç çok fazla boş yer oluyor otoparkta.stat etrafındaki değnekçilere para kazandıracaklarına o boş yerleri değerlendirsinler.

    * metro sıkıntılı, metro harici ulaşım daha da sıkıntılı.

    daha da yazılabilecekler var ve aslında bunların hiçbirisi halledilemeyecek şeyler değil. yeter ki sorunların üzerine eğilip çözüm arasınlar.

    ayrıca stat elden alınmaz, alınamaz ! şartlar ne olursa olsun bu camiayı karşılarına alamazlar.hele ki yapım ve projelendirme aşamasında bu kadar hakkımızı yemiş, fenerbahçe'ye de bu kadar avantaj sağlanmışken.

    ayrıca fenerbahçe'nin stadına yıkım kararı uygulanamıyor da bizim stat mı elimizden alınacak ?! kimmiş o babayiğit bir görelim :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın