• 8447
    fizik olarak yetersiz, kondüsyonu yarım saati ancak çıkarabilen ve kulübesi rezalet olan takım.

    şimdi selçuk mesela bu formuyla normalde birkaç maç kenarda oturtulur ama yedeği yekta. melonun yedeği ceyhun. sneijdere sürekli bok atılıyor ama yedeği emre çolak. defansta allahtan gökhan var o da olmasa dany saatli bomba. muslera sakatlansa allah muhafaza neler olur acaba? bruma güzel güzel yardırıyor da yedeği aydın maydın. eboue bu formayı giyecek son adamlardan biri ama yedeği ondan da beter. sol bek zaten hakan balta ötesi de yok.

    ben mancinin;

    türkiye'de böyle

    ***********muslera
    eboue***semih***gökhan (chedjou)***hakan
    ***********melo
    hamit************selçuk
    **********sneijder************bruma (burak)
    ******************drogba

    avrupada böyle

    **********muslera
    eboue***semih***chedjou***hakan (riera)
    ********melo
    hamit(riera)*****selçuk
    **********sneijder************bruma (burak)
    ******************drogba

    oynamak istediğini düşünüyorum.

    şimdi bu diziliş için yedek kadro

    ********eray
    sabri***gökhan***dany***riera
    ******ceyhun
    aydın********yekta
    ******emre*********ambrabat
    *************umut (burak)

    gibi oluyor. yani kadro planlaması malesef rezalet. kabahat kimin bilmem. 500 bin euro için alperi almayan başkanın mı? frei'i alabilecekken almayan, ambrabata servet ödettiren terimin mi? yoksa bülent tulunun mu? ya da hepsinin mi? ama gerçek malesef galatasayın kulübesinin hikaye olduğu. gökhan, ceyhun, umut, burak o kadar. planlarını kanatlara göre yapacak bir takım için ortada tam bir kabus senaryosu var. bruma sakatlanırsa ne olacak mesela?

    fizik kondüsyon rezalet. bu sene ilk yarım saatten sonra top oynayabildiğimiz maç bence yok. sakatlıklara mahal vermeden nasıl kondüsyon yüklenecek bilmiyorum ama en azından ocağa kadar durum bu. ocakta lig arası iyi değerlendirilir bir iki de takviye yapılır belki. en azından şu milli takım arası bazı şeylerin yerine oturması için ilaç olabilir. türkiyenin güya en iyi kadrosunun, en pahalı takımının, son iki senenin şampiyonunun, avrupanın geçen sene çeyrek finalistinin düştüğü durum bu malesef. ve bizi bu duruma elbirliği ile getirenler, şu günlerde birbirlerine girdiler bu da ironisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın