• 160
    derdin ne hocam? daha ne istiyorsun?

    buyuk hocasin hatta bence dunyanin en iyi 5 hocasindan birisin ve galatasaray ile kimyasi uyusan en iyi teknik direktörsun. gelmissin takima, iki sene sampiyon yapmissin. onlarca derbi oynamis ve sadece bir iki tanesini kaybetmissin. sampiyonlar liginde seklimiz oturmus. elinde turkiye'nin en iyi kadrosu var. taraftar sana taparcasina asik ve ortada sorun teskil edecek hicbir sey yok hocam.

    iki senedir herkes tribini cekiyor, nazini cekiyor, seni poh-pohlamaya calisiyor. en ufak laftan virus kapiyorsun. istedigin yöneticiler basta olmazsa kaprislerinden gecilmiyor. aklinca baskana, camiaya ayar ve ders veriyorsun. nedir hocam derdin? ne oldu simdi?

    muhtesem bir teknik adamsin, asilsin ve onurlusun ama gidip sana toplamda 12-13 hafta ceza veren, sikeci, statukocu, karaktersiz, yalaka ve yuzsuz insanlarla is birligi yapiyorsun. bir cuval inciri berbat ediyorsun.

    hani buyuk hedeflerin vardi hocam? hani sampiyonlar ligini getirmeden birakmayacaktin aslani? siz istemedikce ben gitmem diyordun. derdin ne hocam senin? buyuk hoca ve buyuk galatasaraylisin diye, butun yönetim daha altina mi yatacak? oldu olacak kulubun anahtarini da verelim. yaa, ne istediysen yapti bu camia seni memnun edebilmek icin, ama su kaprislerin bitmedi. ne kadar basarili olsak da bir gun, bir haftamiz dertsiz ve huzurlu gecmedi. 60 yasinda adama 14 yasinda ergen tripleri yakisiyor mu hocam?

    ne dediler sana da telefonlara cikmiyorsun? floryayi komple verdiler, komple sifirdan takim teslim ettiler, hersey on numara giderken niye osuruktan nem kapip millete ayar cekiyorsun? erdemli olmak bu mudur hocam? neden pire icin yorgan yakmak? derdin ne hocam senin?

    2000 yilinda bizi pic gibi biraktin gittin babasiz kaldik. ortada kaldik. 10 senemize mal oldu o gidisin. gittikce dibe battik. tarihinin en kötu takimini gördu bu gözler. allah razi olsun geldin sahip ciktin, ayaga kaldirdin. simdi basimiz dik, basimizda babamiz imparator var diyoruz. sen ne yapiyorsun peki hocam? ortada hicbir sorun yokken milli takim sikini cikariyorsun. birak milli takimi onu bu hale getiren yandas yavsaklar dusunsun. yandas adamlari daha iyi manipule edebilmek icin o makamlara oturtanlar dusunsun. sana ne hocam? bunun bir kumpas oldugunu göremiyor musun? iki kötu sonuc aldiginda bu yavsaklarin sana neler yapabilecegini hic mi hesap etmiyorsun?

    hocam bir karar ver vallahi biktik usandik su triplerinden, kaprislerinden ve inadindan. keskin sirke kupune zarar derler, dertsiz basimiza dert acma hocam. 4ncu yildiza bu kadar yakinken huzurumuzu bozma.

    bi karar ver artik. ya hic gitmeyecek sekilde kal basimizda, ya da bir daha dönmemek uzere birak bizi. ama ne olur cik acikla,

    derdin ne, n'oldu simdi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın