• 174
    galatasaraylı skor taraftarı görmekten tiksiniyorum ya. bu özellik başka taraftarların olmalı, bizim değil.

    maç esnasında "schalke cikinca sevinenler bu maci bu oyunu goruyolardir heralde" şeklinde bir tweet okudum. allah allah ya, ne alaka? neden şl'de schalke çıktı diye sevinmeyelim, trabzon maçıyla bunun ne alakası var? barcelona çıksaydı daha mı makul olacaktı nedir şimdi burada laf sokulan olay? cidden anlamadım. kaldı ki her maç aynı mı? en basit örnek: karabük bize içerde fark attıktan sonra manchester'ı yendik lan, bir maç kötü oldu diye diğer maçta da aynı oynayacağımızı mı sanıyorsunuz? bilgisayar oyunlarındaki npc mi lan futbolcular, sürekli aynı şeyleri yapan? her maçın havasının ayrı olduğunu daha öğrenemediniz mi? ne boş taraftarlık yapıyorsunuz arkadaş.

    abi ben de tabii ki her maç muhteşem oynayalım, her maçı kazanalım istiyorum ama genele bakıyorum ben. şampiyonluğa bakıyorum. şampiyon olduktan sonra bu maçı hatırlamayacaksın bile. trabzon'daki maçı birisi sorduğunda "hakkaten kaç kaçtı ya?" diyeceksin. aklına tek karesinin bile gelmeyeceği bir maç için, zorlu bir deplasmandan puanla dönmüşken şöyle kötüyüz, böyle şl'den elenicez diye karalar bağlamak neden? neden olumlu yönden bakamıyorsun? neden beni negatif enerjinde darlıyorsun?

    takımın başında olsam ve bana deseler ki gelmene gerek yok her sene trabzon deplasmanından 1 puan alacaksın, o söz daha bitmeden nereye imza atıyorum derim. şu sahaya bomba bile atan salak trabzon taraftarının önüne çıktığımız maçlarda ne koparsak kardır yahu, bu beraberlik de şampiyonluk yolunda iyi sonuçtur. ulan iki sene önce küme düşme tehlikesi yaşadık biz, az tatminkar olun ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın