• 127
    kale hariç takımın tüm mevkisine transfer şart bana göre.bütçemi diyorsunuz elimizde bulunan ve yıllık maaşları en az 2m olan tüm gereksiz oyuncularımızı elimizden çıkarsak (artık anlaşıp yollarmı ayrılır satarmıyız bilemem) zaten maddi olarak feraha kavuşucaz. zor bir dönem bizi bekliyor fakat ben çok umutluyum güzel şeyler olacak.

    edit:anlatım bozukluğu.
  • 128
    transfer konusunda çok dikkatli olmalıyız. yönetimimiz umarım hata yapmaz. şöyle ki;

    takımın yaş ortalaması 28'i geçmemeli. üstelik bu ortalama ilk onbir için olmalı. kulübedeki hamle oyuncuları dahil edildiğinde yaş ortalaması biraz yükselebilir.
    takımımızda ilk onbir hatta ilk ondört futbolcunun yaş ortalaması bruma, telles, emre ve semih'i çıkarsak otuzun üzeri. chedjou, sabri, hakan balta, melo, selçuk, hamit, sneijder, burak, olcan ve umut otuz ve üzeri yaşlarda.yasin ise seneye 29 olacak.

    semih dışındakiler, yani; emre, bruma, telles ilk onbir olarak pek fazla oynamadı. koray ile tarık çamdal ise onsekizi bile az gördüler. seneye bu gençlerin kaçını ilk onbirde görmeyi umuyoruz. bence iki ya da sürpriz olursa üçünü. üstelik semih'i de mancini istiyor. semih, genç, hızlı ve yeterince de tecrübe kazandığından öyle kolayca elden çıkarılmamalı. bir tık "size" (sayz) kazandırılırsa baressi (eski italyan milli oyuncu) olacağına inanıyorum.

    şimdi tablo bu iken bizim istediğimiz futbolculara bakalım. maxi pereira 31, podolski 29, ibrahimoviç 34. danı alves 32 yaşında.
    defans oyuncularında tecrübe çok önemli olduğundan maxi pereira veya danı alves'den birisi olabilir ama diğerleri, üstelik de telaffuz edilen yüksek ücretle alınırsa takımımız emekliler kulübüne döner.

    bence takıma, ilk onbirde oynayacak 23-27 yaş aralığında hızlı ve dinamik bir golcü, (sol ayaklı olması tercih sebebi olup joel campbell çok idealdir) otuz yaş altı dinamik bir sağ bek ya da sol ayaklı stoper, bir de 25-27 yaş aralığında yırtıcı bir ön libero alınmalı, (yani genç bir melo) üçü de kesinlikle ilk onbirde oynayacak kapasitede olmalıdır. alıp yetiştirelim modunda asla olmamalı, çünkü bu modda bizde emre, bruma, koray telles ve hatta sinan gümüş zaten var.

    bu transfer politikası uygulanırsa, gelecek yıllarda da hamleler doğru yapılırsa iki üç yıl sonra şampiyonlar liginde yarı final, devamında da final ve kupanın geleceğine inanıyorum. ancak bunun için kararlı, cesur ve sabırlı olmamız şart.
  • 130
    unutmamak gerekir ki son 4 sezonda 3 şampiyonluk,1 ikincilik(şampiyonluk kadar değerli şl doğrudan katılımı),1 türkiye kupası,2 türkiye süper kupası,makul avrupa başarıları kazanırken muslera,semih,melo,selçuk dörtlüsü en en başından beri bu takımdaydı.bunların yanına portakalı da eklersek demir gibi bir beşlimiz olur. yasin,chedju ikilisi de taraftarın memnun olduğu isimler. telles konusunda taraftar ikiye bölünüyor.
    tabii nokta atışı bir forvet-bir kanat-bir sağ bek transferi bu takıma seviye(ler) atlatır.
  • 131
    ne yapıp edip; maxi pereira, nigel de jong ve andre-pierre gignac 3'lüsünü almamız gereken sezon. bu 3 futbolcunun da bonservis bedeli yok. ayrıca andre ayew için de girişimde bulunmak lazım.

    hamza hamzaoğlu'nun transfer listesi dolaşıyor haber sitelerinde. umarım sadece türk oyuncu listesidir o. elimizdeki türk oyunculardan bazıları ile yolları ayıracağımız için, yenilerine de ihtiyaç duyacağız. yabancı piyasasından bihaber değillerdir umarım.
  • 132
    transfer önemli elbet ama önce kesinlikle ama kesinlikle yekta, sabri, aydın, eray gibi isimler şutlanmalı. bir tane bitirici, ayağında top tutan yani gerçek forvet kesinlikle alınmalı burak'a 1 sene zor dayandık ikinci bir sene için yine güvenilirse haşat oluruz. temizinden bir sağ bek maxi pereira efsane olur bonservis de yok mis. semih'e de hakan'a da hatta chedjou'ya da iyi desek de bu sene verdiğimiz pozisyonlarda başka bir kaleci olsa 4.lük için yarışıyor olurduk bu yüzden kesinlikle bir lider stoper. sol bek işi biraz sıkıntı; telles'de istikrar yok bir hafta efsane oynasa diğer hafta sıçışlarda. taraftar sayesinde ikiye bölündü. ama o kadar para verildi bilmiyorum bence para varsa bir sol bek düşünülmeli.

    hamza inşallah saçma türk oyuncuları istemez. hedef avrupa bonservisi olmayan bir sürü efsane yabancı var. hazır kural da yokken seneye şahlanmak lazım.
  • 134
    mantıklı, akıllı hedefler koymak gerek.

    evet biz uefayı aldık. eze eze aldık, hak ederek aldık. üstelik o dönem uefa kupası şimdiye kıyasla çok daha zor bir turnuvaydı. kimle aldık? hagi, popescu, taffarel, capone. gerisi hakan, bülen, arif gibi yetenekli ve tecrübeli oyuncular ve ümit gibi, hasan, hakan ünsal gibi fatih terim' in tanıdığı genç oyuncuların harmanlanmasıyla.

    hedefimizde şampiyonlar liginde kalıcı olmak var değil mi, hepimizin hayali de bir gün o kupayı almak. biz bunu transfele yapamayız, bunu unutmak lazım. asla real madrid, barcelona, munih bütçelerine ulaşamayız, asla transferde onlarla yarışamayız. her ne kadar şu an bir ütopya olsa da porto gibi, dortmund gibi takımları örnek almalıyız, onlara özenmeli, onlardan biri olmalıyız. galatasaray' ın şu an real madrid olma durumu yok, ama porto olma durumu var, potansiyeli var. yıllarca yabancı sınırından yakınıyorduk, şimdi kalktı o sınır. ya zaten ülkenin avrupa' da söz sahibi olan tek takımıyız. her ne kadar performansından memnun olmasak da bruma doğru transferdi, amrabat doğru transferdi, muslera doğru transferdi, bazılarınız dalga geçse de dany doğru trasnferdi. tek sorun bruma ve amrabat' a biraz fazla bonservis ödenmiş olmasıydı. potansiyelli genç oyunculara yönelmeliyiz. sneijder gibi bir fırsat transferi gelirse elbette hiç kaçırmayalım o ayrı. muslera tuttu(değerini arttırdı), dany tutmadı, amrabat' a bence biz haksızlık ettik, bruma ise muamma. bence ilk kriterimiz çok çok büyük bir yetenek olmadığı sürece gelen oyuncu için son transfer olmamız. yani parlatıp satabileceğimiz oyunculara yönelmeliyiz.

    tabii bunun için çok iyi bir scout ekibi ve çalışması gerek. 28 yaşına kadar bir halt yapamamış ama 28 yaşında bursaspor' a gelip de gol kralı olan fernandao' ya dileniyorsak ve scout ekibimiz buna karşılık -en azından bizim bildiğimiz- bir fernandao alternatifi bulamıyorsa sorunu sistemde aramak ve oyuncuları konuşmak yerine sitemi konuşmak gerek bence.
  • 136
    her zaman olduğu gibi benim için tam bir kapalı kutu olan transfer sezonu. ben bildim bileli dedikodusu geçen oyuncu takıma gelmeden rahatlayamadım arkadaş. yok şu gazete şunu yazmış yok bu yarın imzayı atıyormuş bunlar beni hiç inandırmadı :(

    takıma kim gelmeli sorusundan önce bence kimler gitmeli sorusuna odaklanmak gerek. malum şampiyon olduk ama kulübün sırtındaki borç yükü tamamı ile ortadan kalkmış değil. özellikle yedek kulübesinde oturan veya kadroda bulunup sahaya piknik yapmak için çıkan oyunculardan kurtulmak gerek. yeni gelen yönetim bunu yaptığı takdirde halihazırda elinde bulunan sneijder, muslera, melo ve chedjou gibi isimleri kadroda tutmak için girişimlerde bulunmalı. özellikle sneijder ve muslera takımın can damarları o yüzden gitmeleri tüm dengeyi bozar düşüncesindeyim.

    bugün itibariyle hamza hocanın 6 kişilik bir transfer listesi hazırladığı ve sezon sonunda çalışmalara başlayacağı söyleniyor ancak bence liste pek iç açıcı değil. haber eurosport sitesinde çıkmış olsa da kaynak olarak ntvspor gösterildiği için bence şu an için kesin bir şey yok. lig için iyi tercihler olabilirler ancak sadece türk oyuncularla avrupada iddiamızın olabileceğini sanmıyorum. sözlükte ve sosyal medyada adı geçen maxi pereira, andre-pierre gignac ve nigel de jong üçlüsünün takıma katılması bence hiç de zor değil.

    http://tr.eurosport.com/...o4758130/story.shtml

    yeni yönetim umarım ağır bir vizyonsuzluk göstererek sadece türk oyunculara yönelmez. galatasarayın bir avrupa takımı olduğunu bilmeyenlerin kulübün başına geldiğini görmek ölmeden mezara girmekten farksızdır gözümde.
  • 137
    ilginç gelişmeler mi yaşanıyor yoksa şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz için asparagas medyası harekete mi geçti bilemiyorum ama garip ve rahatsız etme potansiyeli olan haberler gelmeye başladı:

    - muslera'ya arsenal'in talip olduğu hatta teklifi bile yaptığı konuşuluyor, 19 milyon pound gibi bir rakam bile direk telafuz edilmiş. muslera bu takımın belki de en önemli parçası, henüz genç ve avrupa'nın en iyi 5 kalecisinden birisi. yerini doldurmamız neredeyse imkansız.

    - melo'nun inter'e gideceği ciddi biçimde dillendirilmeye başlanmış. bonservis alıyor muyuz almıyor muyuz haberlerde belirtilen bir şey yok. ama ciddi biçimde melo'nun eski hocası mancini'yle birlikte italya'ya dönmek için can attığı konuşuluyor. melo'nun yeri dolar mı sorusunun cevabı kişiye göre değişebilir, ancak alakasız bir kevin prince boateng girişimi melo haberlerinin doğruluk ihtimalini artırıyor, kaygı verici.

    - telles'in de benzer şekilde eski hocası mancini'yle çalışmak ve italya'da oynamak gibi bir isteği olduğu deklare edilmiş. galatasaray'ın da bu transferden 6 milyon euro gibi bir rakam kazanacağı konuşuluyor. ayrıca telles'in yerinin bir yerliyle doldurulacağı hatta bu ismin çoktan belli olduğundan bahsedilmiş. işin garip tarafı, telles son zamanlarda ciddi anlamda gelişmiş ve katkı sağlamaya başlamıştı. yaşı çok çok genç ve takımın anahtar oyuncularından birisi olma yolunda ilerliyor. neden?

    - en önemlisi de sneijder kısmı. her ne kadar haberciliğini güvenilir bulmasam da serhat ulueren sneijder'in ayrılma kararını çoktan aldığını hatta eşyalarını toplatıp gümrükten geçirmek üzere yaptığı yazışmayı ele geçirdiğini iddia etmiş ve bunu yayınlamış. eşya listesi yolanthe'nin de kaldığı evdeki özel eşyalardan halılardan falan oluşuyormuş. hatta halıların tarihi eser olup olmadığı hususunda da inceleme yapılıp onay verilmiş.

    - daha az dillendirilmekle birlikte galatasaray'ımızın göz bebeği stoperimiz genç yeteneğimiz semih'in de hatrı sayılır bir bonservis karşılığında inter'e gideceği yönünde.

    tüm bu haberlere baktığımızda yeni yapılanma harekatına başlayan ve mancini'yi göndermemiş olan, eskiden beri transfer konusunda iyi ilişkilerimizin olduğu inter'in, mancini'nin de etkisiyle futbolcularımızı alma girişiminde olduğu izlenimi yaratılmış durumda.

    bir yandan da galatasaray'ın finansal reform amacıyla yüksek maliyetli oyuncuları elden çıkararak kadro mühendisliği ile revizyona gideceği konuşuluyor.

    ancak bu cidden huzursuzluk verici...

    gitmesi gündemde olan bu 5 isim galatasaray'ın banko 11'inde yer alan 5 kilit oyuncu ve can damarlarımız. bu oyuncuların yerini doldurmayı bırakın, yerlerine dünya starları alsak kadro düzenini oturtmak 2 seneden önce gerçekleşecek iş değil...

    umuyorum 4'üncü yıldızın sevinci kursağımızda kalmaz ve ailemizin birer ferdi gibi sevdiğimiz bu isimler transfer politikası ve yeni yönetimin kurbanı olmazlar.

    oturmuş bu kadroyla ve yakaladığımız ivmeyle üzerine biraz takviyeyle çok güzel işler başarabilecek iken bu riski yaşamak hiç hoş değil.
  • 138
    gerçekten enteresan şeylere gebe gibi gözüküyor bizim açımızdan. şayet juventus mantığında transfer çalışmaları yapacaksak gidenlere ses çıkarmam. örneğin juventus'un pogba'yı deli paraya okutup khedira'ya bedeavaya çökeceği konuşuluyor ki muazzam bir olay.

    melo'nun inter'e kesin gittiği söyleniyor; gönlüm öldükten sonra bile bizle kalmasından yana ama tıpkı pogba - khedira olayı gibi yerine bedavaya mbia'yı transfer edeceksek,
    alex telles'e yine inter'in 7,5 milyon eura verdiği doğruysa yerine alman fucks bedavaya alınacaksa,
    bedavaya gignac transfer edilip makul bir rakama podolski gelicekse her türlü oyuncu tasarrufuna eyvallah derim; çünkü elde edilecek yüklü kar bilmem kaç senelik transfer yanlışlarını bile kurtarır.

    son olarak muslera'yı deli paraya okutup ucuz diye sinan bolat'ı falan alan olursa da onun yedi ceddine selam söylerim.
  • 139
    garip haberlerin geldiği transfer sezonu;

    daha futbolcularımızın beşiktaş maçındaki terleri kurumadan transfer haberleri almış başını gidiyor. muslera, semih, telles, melo, sneijder beşlisinden birtek telles'in transferi bizi çok etkilemez. ancak diğer dört oyuncumuz kadromuzdaki (bilhassa muslera, melo, sneijder) en değerli oyuncular ve yerleri kolay doldurulamaz. yukarida caki101 arkadaşımın da belirttiği gibi takımın iskeletiyle oynamak hiç de hayrımıza olmaz.
  • 144
    bu hafta itibariyle basında çıkan yıldız oyuncularımızı sattığımız hatta eşe dosta dağıttığımız. satacağımız yıldız oyuncularımız yerine de anadolu takımlarından oyuncu toparlayacağımız;

    tam bu esnada fenerbahçe'nin akılcı hamle (terraneo cannavaro'yu keşfetmişmiş, seedorf falan hep elinde büyümüş) ve transferler haberleri

    bilinçli yapılmış gibi durmuyor mu sizce de? sadece ben mi kıllanıyorum bu durumdan..

    dün şampiyon olduk bugün isyanlardayız çünkü.
  • 145
    iskelet kadronun korunup en az 5 üstdüzey oyuncu alınması gereken transfer sezonu;

    muslera, sabri, chedjou, semih, hakan, telles, melo, selçuk, hamit, emre, amrabat, yasin, sneijder, umut, burak... bu 15 kişilik iskelet kadromuza enaz 5 üst düzey oyuncu almadan hem ligde hem de avrupada başarılı olmamız çok zor. bu sene bursaspor ve beşiktaş yeni stadlarına kavuşacaklar. trabzonspor ersun yanalla önemli şampiyonluk adaylarından olacaktır. fenerbahçede kaybedilen şampiyonluğun yaralarını sarmak için iyi bir takım kuracaktır. yabancı sınırınında kaldırıldığını düşünürsek ne kadar zorlu bir senenin bizi beklediğini anlayabiliriz. şampiyonlar liginin seviyesinden bahsetmeme gerek olduğunu hiç sanmıyorum. enaz iki savunma beki, bir stoper, bir ortasaha, bir kanat hücumcu, bir santrfor takıma elzem. ama alınacak futbolcular da futbolcu olmalı haa...
  • 146
    bomba gibi geçeceğe benziyor. alıştığımızın aksine takımdan gidenler de olacak gibi. hem de bu gidenler ilk 11'e yazdığımız isimler.
    şimdilik gidecekler/sözleşmesi bitenler/başka takımlara imza atanlar;*

    sabri sarıoğlu- sözleşmesi bitiyor. büyük ihtimal 1+1 lik bir sözleşmeyle takımda kalır. bence gitmeli ama olacakları hepimiz biliyoruz.
    sinan bolat- kiralık sözleşmesi bitiyor. allah yolunu açık etsin. bizden kazandığı milyonları iyi değerlendirsin çünkü hayatında bir daha öyle paraları alamayacak.
    aydın yılmaz- sözleşmesi bitti. camianın çocuğu kontenjanından bir sözleşme kapabilir. böyle bir şeyin olmaması en büyük dileğimiz. kımıl zararlısı. gitsin kurtulalım.
    felipe melo- çok zor bir karar. seneye 33 olacak ve hepimizin gördüğü gibi performansı yaşı ve sakatlıklarıyla kademe kademe düşüyor. eğer bunca velveleyi yeni sözleşme kapmak için yapıyorsa ayıp ediyor. yok zaten gitmek istiyorsa yolu açık olsun. kendisini çok ama çok seviyorum. geldiğinden beri kazandığımız 3 şampiyonlukta da en büyük pay sahiplerinden biri ama bazen neşteri doğru zamanda vurmak iki taraf içinde en iyisidir. medyanın organize bir şekilde adını çıkardığı bir adam oldu ve seneye hakemler tarafından doğranacağı kesin, yaşıyla beraber performansının da aşağılara doğru gittiği kesin. yerini doldurabilir miyiz? zor ama imkansız değil. gitsin mi? hayır. kalsın mı? sözleşmesi yenilenmemek koşuluyla evet. zaten 3 milyon civarı bir yıllık ücret alıyor. ötesi bizi zorlar.
    gökhan zan- iyi kötü bir macera oldu. sözleşmesi uzatılmaz zaten. kendisini kötü hatırlamayacağım.
    goran pandev- tapu kadastro memuru abi. insan bi saç filan ektirir bi tipine özen gösterir ya. neyse. kendisini hiç unutmayacağım. cukkaladığı 1.25 milyon euro da helal olsun. kim 6 ayda bu kadar miktarı kazanmayı reddedebilir. kendisine zerre kızmıyorum. bu senenin karavanası bu adam oldu napalım.
    blerim dzemaili- genoa'ya imza attığı konuşuluyor. bir sene daha takımda durabilir. kendisinden o kadar da umutsuz değilim. hele hele melo gibi bir askeri kaybersek kenarda cemaili gibi bir adamın olması elimizi güçlendirir. bence kalmalı çünkü ekonomik tablo 6-7 transfere izin vermez ve bu adam iyi bir yedek olabilir. *
    alex telles- kendisi gitmek isterse yapabileceğimiz bir şey yok. olabildiğince kar etmeye bakmalıyız ama takımda tutma adına en ufak bir şansımız bile varsa tüm imkanlar sonuna kadar zorlanmalı ve takımda tutulmalı. bence özellikle ligin sonlarına doğru geleceğe yönelik iyi izlenimler verdi. piyasadaki sol bek kıtlığı da göz önüne alınınca kalmalı. sol bek ağaçta yetişmiyor ne yazık ki.
    semih kaya- para ederken satalım derim. hem onun için hem de bizim için en hayırlısı olur. kendisini severim ve kalmak isterse eyvallah derim ama iyi bir teklif varsa kulüp bunu değerlendirmeli. yerini doldurabiliriz. hele yeni yabancı sınırıyla işimiz daha da kolaylaştı.
    emmanuel eboue- yolu açık olsun. başka sözüm yok.

    gitmesi gerekenler;

    yekta kurtuluş- gitmez. böyle güzel ortamı bırakmaz. 2017 haziranına kadar bizimle ne yazık ki.
    umut bulut- gitmez. on gollük katkısını küçümsemiyorum ama kafası kesik bir tavuktan farkı yok. galatasaray'ın yedek forveti bu adam olmamalı. 2017 haziranına kadar bizimle ne yazık ki.
    eray işcan- ben daha iyi kaleciyim. boyum 1.80 kilom 100. daha ne diyim. bu da gitmez. böyle güzel ortamı bırakmaz.

    şöyle bir toplama yapıp, tüm söylentiler gerçekmiş gibi bir tablo çizersek;
    1- mevcut kadrodan kimse gitmese bile bir sağ bek, bir sağ açık, bir orta saha elemanı, bir golcü ve en az bir stoper ihtiyacımız var.
    2- melo, semih ve telles'in olası ayrılıklarıyla 1. maddede saydığım eksikliklerin üstüne bir stoper, bir sol bek ve bir orta saha elemanı daha binecek.
    3- mevcut ekonomik tablo ilk 11 seviyesinde 7 transfer yapmamıza izin vermez.
    4- bu taraftar avrupa'da ikinci bir hezimeti kaldıramaz. beklentiler yüksek değil ama ikinci bir "1" puanlık grup aşaması olamaz/olmamalı.
    5- avrupada başarı için özellikle orta saha ve defansa kaliteli isimlerin katılması şart.
    6- ekonomik sıkıntılar göz önüne alınarak bütçenin büyük kısmı golcü bir forvet, defansı toplayacak tecrübeli bir stoper ve dinamo özellikli bir orta saha elemanına ayrılmalı.

    velhasıl önümüzdeki yıllarımızı şekillendirecek bir transfer sezonu bizi bekliyor. iyi atlatırsak rakiplerin durumuna bakmadan içeride seri şampiyonluklara ve avrupa'da en azından grubu üçüncü bitirip uefa'da yolumuza devam ederiz. kötü geçirirsek ne oluru yazmak istemiyorum. rakipler cücük kadar kalmışken, ikisi de ekonomik sıkıntılar ve yönetimsel belirsizlikler yaşarken makası açmamız gerekiyor. şampiyonlukla gelen sıcak para iyi kullanılmalı ve herşeyden önemlisi sneijder'in sözleşmesi uzatılmalı. allah yardımcımız olsun.

    edit: fernando muslera ve wesley sneijder hakkında yorum yapmadım çünkü bu adamların gitmesi demek takımın %70'ini kaybetmemiz demek. bu adamların satılmaları düşünülemez ve teklif dahi edilemez.
  • 149
    hazır yabancı sınırı kalkmışken; sivas, bursa, kayseri, idman yurdu, akhisar ya da gençler'in scout ekiplerinden biriyle anlaşalım. kökten çözelim bu işi. hepsinin de en fazla iki senede bir tutan ve 3 büyüklerin mutlaka sulandığı bir futbolcusu var.

    galatasaray'ın son 10 senede başarılı olmuş scout hamleleri drogba, keita, sneijder, muslera, eboue. scoutlarımız 2010 dünya kupasını yerinde izlemişler. :(
  • 150
    önce gönderilmesi gereken adamları belirlemek ve onlarla yolları ayırmak gerek. hoca elbette birilerinin üzerini çizmiştir zaten ama benim kafamda kesin olarak gönderilmesi gereken adamlar şunlar:
    yekta kurtuluş, emmanuel eboue, engin baytar, sinan bolat(zaten kiralıktı), eray işcan,

    kararsız kaldıklarım:
    olcan adın, tarık çamdal, goran pandev

    olcan adın: bence galatasaray'da oynayabilecek seviyede değil ancak özellikle son maçlarda iyi alternatif olduğu gözüktü kupada da çok iş yaptı eğer yaz döneminde kendine bakmaz ve bu fizik ile devam ederse güle güle denmeli eğer kendisine bakar da formayı hak ederse elde durabilir

    tarık çamdal: yani genç futbolcu gelişim gösterebilecek futbolcu diyoruz ama 25 ine merdiven dayamış ve bu sene oynadığı bütün maçlarda işi eline yüzüne bulaştırdı en çok hayal kırıklığı yaratan adam tarık oldu benim gözümde bu sene. bu çocuk eskişehir'de oynarken tekniği ve fiziği bu kadar zayıf görünmüyordu. geçmişin verdiği izlenimden dolayı elde bir sene daha tutulmalı diye düşünüyorum ancak tarık için işler çok zor. hamza hoca'nın transfer sezonunda istediği oyunculardan birisi sağ bek olacaktır çünkü sabri'nin alternatifi yok. umarım yarattığı hayal kırıklığını bu yaz dönemi kendisini göstererek telafi eder.

    goran pandev: genoa'ya gitme konusu kesin mi bilmiyorum bana kalırsa rotasyonda bulundurulmalı önümüzdeki sene. yani oyun zekası en yüksek 3-4 adamdan birisi takımda. kaliteli olduğunu bütün galatasaraylılar fark ediyor zaten ama şu fiziksel problemini allah aşkına atlat be adam yani ölmüş değilsin ki elmander de geldiğinde 30 yaşındaydı ama insanüstü mücadele ediyordu. senden isteğimiz mücadele değil zaten de ancak oyun zekanın yanına şu fizik hiç yakışmıyor [abi bu adam ve dzemaili hakikaten içimde ukde bıraktı bu sene be :(( ]
App Store'dan indirin Google Play'den alın