• 136
    her zaman olduğu gibi benim için tam bir kapalı kutu olan transfer sezonu. ben bildim bileli dedikodusu geçen oyuncu takıma gelmeden rahatlayamadım arkadaş. yok şu gazete şunu yazmış yok bu yarın imzayı atıyormuş bunlar beni hiç inandırmadı :(

    takıma kim gelmeli sorusundan önce bence kimler gitmeli sorusuna odaklanmak gerek. malum şampiyon olduk ama kulübün sırtındaki borç yükü tamamı ile ortadan kalkmış değil. özellikle yedek kulübesinde oturan veya kadroda bulunup sahaya piknik yapmak için çıkan oyunculardan kurtulmak gerek. yeni gelen yönetim bunu yaptığı takdirde halihazırda elinde bulunan sneijder, muslera, melo ve chedjou gibi isimleri kadroda tutmak için girişimlerde bulunmalı. özellikle sneijder ve muslera takımın can damarları o yüzden gitmeleri tüm dengeyi bozar düşüncesindeyim.

    bugün itibariyle hamza hocanın 6 kişilik bir transfer listesi hazırladığı ve sezon sonunda çalışmalara başlayacağı söyleniyor ancak bence liste pek iç açıcı değil. haber eurosport sitesinde çıkmış olsa da kaynak olarak ntvspor gösterildiği için bence şu an için kesin bir şey yok. lig için iyi tercihler olabilirler ancak sadece türk oyuncularla avrupada iddiamızın olabileceğini sanmıyorum. sözlükte ve sosyal medyada adı geçen maxi pereira, andre-pierre gignac ve nigel de jong üçlüsünün takıma katılması bence hiç de zor değil.

    http://tr.eurosport.com/...o4758130/story.shtml

    yeni yönetim umarım ağır bir vizyonsuzluk göstererek sadece türk oyunculara yönelmez. galatasarayın bir avrupa takımı olduğunu bilmeyenlerin kulübün başına geldiğini görmek ölmeden mezara girmekten farksızdır gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın