• 137
    ilginç gelişmeler mi yaşanıyor yoksa şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz için asparagas medyası harekete mi geçti bilemiyorum ama garip ve rahatsız etme potansiyeli olan haberler gelmeye başladı:

    - muslera'ya arsenal'in talip olduğu hatta teklifi bile yaptığı konuşuluyor, 19 milyon pound gibi bir rakam bile direk telafuz edilmiş. muslera bu takımın belki de en önemli parçası, henüz genç ve avrupa'nın en iyi 5 kalecisinden birisi. yerini doldurmamız neredeyse imkansız.

    - melo'nun inter'e gideceği ciddi biçimde dillendirilmeye başlanmış. bonservis alıyor muyuz almıyor muyuz haberlerde belirtilen bir şey yok. ama ciddi biçimde melo'nun eski hocası mancini'yle birlikte italya'ya dönmek için can attığı konuşuluyor. melo'nun yeri dolar mı sorusunun cevabı kişiye göre değişebilir, ancak alakasız bir kevin prince boateng girişimi melo haberlerinin doğruluk ihtimalini artırıyor, kaygı verici.

    - telles'in de benzer şekilde eski hocası mancini'yle çalışmak ve italya'da oynamak gibi bir isteği olduğu deklare edilmiş. galatasaray'ın da bu transferden 6 milyon euro gibi bir rakam kazanacağı konuşuluyor. ayrıca telles'in yerinin bir yerliyle doldurulacağı hatta bu ismin çoktan belli olduğundan bahsedilmiş. işin garip tarafı, telles son zamanlarda ciddi anlamda gelişmiş ve katkı sağlamaya başlamıştı. yaşı çok çok genç ve takımın anahtar oyuncularından birisi olma yolunda ilerliyor. neden?

    - en önemlisi de sneijder kısmı. her ne kadar haberciliğini güvenilir bulmasam da serhat ulueren sneijder'in ayrılma kararını çoktan aldığını hatta eşyalarını toplatıp gümrükten geçirmek üzere yaptığı yazışmayı ele geçirdiğini iddia etmiş ve bunu yayınlamış. eşya listesi yolanthe'nin de kaldığı evdeki özel eşyalardan halılardan falan oluşuyormuş. hatta halıların tarihi eser olup olmadığı hususunda da inceleme yapılıp onay verilmiş.

    - daha az dillendirilmekle birlikte galatasaray'ımızın göz bebeği stoperimiz genç yeteneğimiz semih'in de hatrı sayılır bir bonservis karşılığında inter'e gideceği yönünde.

    tüm bu haberlere baktığımızda yeni yapılanma harekatına başlayan ve mancini'yi göndermemiş olan, eskiden beri transfer konusunda iyi ilişkilerimizin olduğu inter'in, mancini'nin de etkisiyle futbolcularımızı alma girişiminde olduğu izlenimi yaratılmış durumda.

    bir yandan da galatasaray'ın finansal reform amacıyla yüksek maliyetli oyuncuları elden çıkararak kadro mühendisliği ile revizyona gideceği konuşuluyor.

    ancak bu cidden huzursuzluk verici...

    gitmesi gündemde olan bu 5 isim galatasaray'ın banko 11'inde yer alan 5 kilit oyuncu ve can damarlarımız. bu oyuncuların yerini doldurmayı bırakın, yerlerine dünya starları alsak kadro düzenini oturtmak 2 seneden önce gerçekleşecek iş değil...

    umuyorum 4'üncü yıldızın sevinci kursağımızda kalmaz ve ailemizin birer ferdi gibi sevdiğimiz bu isimler transfer politikası ve yeni yönetimin kurbanı olmazlar.

    oturmuş bu kadroyla ve yakaladığımız ivmeyle üzerine biraz takviyeyle çok güzel işler başarabilecek iken bu riski yaşamak hiç hoş değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın