• 34
    hafta içi olmasına rağmen hatırı sayılır bir kalabalık vardı maçta. tabii yine de galatasaray için yeterli değil bu kalabalık, lakin buna rağmen takımını en iyi derecede destekleyen bir taraftar topluluğu vardı. yaklaşık 35 sözlük yazarı, gsbasket.org üyeleri ve de tekyumruk'un da katılmıyla yapılan ortak organizasyondaki sayımız 70'i buldu. ayrıca 2 dev bayrağımızla tribünleri renklendirdik.

    maça gelirsek, yeni kurulan bir ekibe göre oldukça iyi bir görüntü çizdiğimizi söyleyebilirim. özellikle güçlü rus ekibine karşı ilk maç için +10 sayı fark yakalamamız oldukça önemliydi. yeni transflerden özellikle josh shipp'i çok beğendim, özellikle ilk yarı oldukça iyi bir oyun çıkardı. ermal kurtoğlu ise hem hırsıyla hem de oyunuyla aradığımız pivotmuş ben bunu gördüm. yeni bir ekip olmamıza rağmen yaptığımız çok iyi savunmayı tamamen oktay mahmudi'ye bağlıyorum. bu takım oktay mahmudi'nin takımı olduğunu bas bas bağırdı. ribaundlarda da oldukça iyiyidik. olabildiğince sert oynadık ve sezon içinde taş gibi bir takım olacağımızın sinyallerini verdik. dediğim gibi 11 sayı önemli bir avantaj ama son 2 dakikaya 14 sayılık bir farkla girerken, kalan süreyi biraz daha iyi değerlendirebilseydik fark rahatlıkla +15 olabilirdi. yine de bu turun favorisi biziz.

    ayrıca sanrım yıldız teknik hazırlamış, cem akdağ için açılan "teşekkürler kara gün dostu cem akdağ" oldukça anlamlıydı.

    velhasıl, güzel bir gün, güzel maçtı. maça iştirak eden herkese teker teker teşekkürler. ama durun daha yeni başlıyoruz :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın