• 41075
    zorla kaosa sürüklenmiş durumdayız. bir ay öncesinde tablo oldukça netti aslında.

    icardi, lemina ve singo-sallai ikilisinden biri ile yolları ayırıp 3 kontenjana sahip olabilirdik. bu kontenjanla savunmada davinson-abdülkerim yerine oynasa şaşırtmayacak net bir stoper, orta alanda torreira ile birlikte de oynayabilecek, torreira’da yaşanabilecek düşüş halinde torreira’sız oyuna da izin verecek bir 6-8 ve reijnders eklemesi ile kemik gibi omurgamız olurdu. 100 milyonluk bir bonservis harcamasının bir kısmını satıştan çıkartır bir kısmını da zorunlu opsiyonla önümüzdeki yıla atabilirdik. zaten bu üç sağlam ekleme seneye yüksek harcama ihtimalini de düşürürdü.

    bu noktadan sonra arkamıza yaslanır salih özcan aral şimşir başar önal ali habeşoğlu deniz gül arda okan kurtulan bertuğ şimşek ümit akdağ yusuf akçiçek ahmetcan kaplan gibi yerliler için nabız yoklayabilirdik. barış alper satışına hazır olmak için de can uzun için zemini hazırlayabilirdik.

    u-23’ler için de şu an gittiğimiz isimler yerine şu an için görece daha düşük gördüğümüz nhaga gibi profillere çok sevdiğimiz satın alma opsiyonlu teklifler yaparak uygun isimlerle kadroyu yeterli hale getirebilirdik.

    geldiğimiz noktada ise işler birbirine karışmış durumda. hoca gergin oyuncular tedirgin. yönetim ne yapacağını bilmez halde zaten. 20 günümüz kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın