resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3826
    euro 2024'te sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek bonservisli futbolcumuz.

    oynayasaydı tozu dumana katacağına inanmıyordum zaten. bize geldiğinde dahi çok fazla form eksikliği vardı, ritim tutup performans verene kadar lig bitti. aston villa'da doğru düzgün süre alamamış zaniolo için koy italya milli takımına ülkesini tek başına sırtında taşısın hülyasına neden girildiğini anlamadım. kısa süreli ve nüksetmeyecek bir sakatlık nedeniyle turnuvayı kaçırması hayrımıza dahi olabilir. herkesin dört gözle takip edeceği turnuvada vereceği kötü performans daha fazla sıkıntı olurdu bizim için.

    zaniolo kendisini kanıtlamış bir futbolcu. zanioloyu transfer etmek isteyen takımlar alacağı katkıyı da risklerini de az buçuk tahmin ediyordur. bir turnuvada sergileyeceği performansın kimsenin fikrini aşırı derecede etkileyeceğini sanmıyorum. takımımıza geldiği günden beri artılarından ziyade eksilerine odaklanılan bir oyuncu oldu. istikrarlı bir kariyere sahip olmayan bir oyuncu için bu durum tekrar yükselişe geçeceği bir atmosfer olarak görünmüyor. bu sebepten ötürü ben de ayrılmasının daha hayırlı olacağını düşünüyorum ancak üç otuz paraya gönderilerek olmaması gerekir. verdiğimiz bonservisi alırsak satılması gerekir düşüncesindeyim. italyadaki takımların sıklıkla kullandığı kiralık + satın alma formülüne de soğuk değilim.

    her gün ahlar vahlar eşliğinde kara kara ne yapacağımızı düşünmemiz gereken bir isim değil zaniolo. kafasında futbolu bitirmemiş, sağlıklı, işine motive bir oyuncu. bu profilde bir oyuncu için fazla endişelenmeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın