• 371
    fenerbahçe’nin muhtemelen çıkacağı onbir.

    livakoviç
    osayi. çağlar. ostervolde. ferdi.
    djiku. fred.
    cengiz. szymanski. tadiç.
    dzeko.

    bu kadroda bize ters gelebilecek iki durum var. birincisi dzeko sürekli orta sahaya gelerek stoperi yanına çekerek arkadan gelebilecek oyunculara alan açıyor. bizim de abdülkerim’in en sıkıntılı olduğu konu bu. forveti orta sahaya kadar takip ettiğinde çok fazla hata yapıyor.
    ikincisi de ne kadar formsuz olsa da cengiz ünder’in ters ayaklı olması. köhn’ün de en büyük sıkıntısı ters ayaklı hızlı oyuncuları tutmakta zorlanması.
    sol tarafa yakın oynayan kerem demirbay’da bu konuda pek iyi değil.
    standart geçen haftaki kadromuzla çıkarsak mutemetken kendi sol kanadımızda sıkıntı yaşayacağız.
    bunu çözmenin de iki yolu var.
    birincisi abdülkerim yerine davinson oynaması. davinson geniş alan savunmasını daha iyi oynuyor. büyük ihtimalle dzeko’yu takip ettiğinde ona top aldırmaz.
    ikinci artışında sol stoper oynarsa ters ayaklı olacağından dolayı cengiz ünder’in şut atmasını abdulkerim’den çok daha iyi engeller.
    ikinci ihtimalde kerem demirbay yerine berkan kutlu’nun oynaması. berkan’ın ilerde yapacağı baskı topun bizim sol kanadımıza hızlı gelmesini engelleyebilir bir de sol kanadımıza defans konusunda yardım eder.
    büyük ihtimalle okan hocam bu değişiklerden birisini yapacaktır. aynı kadro ile çıkmayacaktır. benim beklediğim on biri yazayım.

    muslera.
    kaan. nelson. davinson. köhn.
    torreira. kerem demirbay
    ziyech. mertens. barış alper.
    icardi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın