• 364
    beklenenin aksine beraberlik beklediğim maçtır. muhtemelen yine 0-0 bitecektir. bizim futbolcuların ve taraftarın havaya girmiş olması bizi fazlasıyla etkiler. bizimkilere kalsa çoktan 4 attık 5 yapsak ne güzel olur. halbuki bu kitle 12 mayıs galatasaray karagümrük maçında ağznın payını almıştı ama yetmemiş sanırım.

    bu maçta beraberlik beklememin bir diğer sebebi ise bize beraberliğin yetmesi çünkü biz genelde bize ne yetiyorsa onu almasını bilyioruz. örneğin 12 mayıs 2012 tarihindeki finalde kazanmamız gerekse kazanırdık.

    fenerbahce'ye de beraberlik yetecektir çünkü hem rezil olmamış olacaklar hem de bizim galibiyet serimizi bitirmiş olacaklar.bizim taraftar olarak beklentimiz ise tabi ki galibiyet olmalı ancak ayakları yere basan bir galibiyet. 1-0 olsun 2-0 olsun fark etmez. sabırlı oynamalıyız. stadyumdan ahhlar offlar yükselmemeli. fenerbahçe sezon içerisinde çok sağlam maçlar çıkarttı bunu gözden kaçırıyoruz. bu sezon çok iyi bir takım kurdular ve 93 puan topladılar. biz olmasak türkiye ligi tarihi rekoru olacaktı. hal bu iken gerçekten fark atacağımızı gerçekten düşünen var mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın