• 347
    en büyük silahımızın okan buruk sakinliği olacağı maç. etraftaki üç atarız, beş çakarız, yediye tamamlarız diyenleri ciddiye almıyoruz. fenerbahçe bu görkemli sezonumuza gölge düşürmek için var gücüyle direnip işi saha dışına çekmeye çalışacaktır. tribünlerin şampiyonluk beklentisi ve coşkusu kadar koca bir yıldan gelme öfkesi de var, bunun farkındalar.

    bu yıl fenerbahçe dışında herkesi yendik, maç kazanamadığımız tüpraş ve adana demir deplasmanlarını da hallettik. bunun mimarı da okan hoca'nın planları ve bunu uygulatacak sakinliğiydi. maçı kendi istediği şekle getirirse takımın sahada dakika dakika büyüyeceğini, maçın ona geleceğini biliyor. biz de tribünde bunun bilincinde olmalıyız.

    fatih hoca fenerbahçe'yi hepimiz gibi sahada yok etmek istiyordu, 6-0'ı tarihe birkaç kere gömecek maçları da sırf bu aşırı gerginlik ve favorilik baskısından verdik. çünkü topları içeri sokmak için sakinlik, özgüven ve netlik gerekiyordu. bu yıl başımıza gelen her şeyin müsebbibi olan camiaya son darbeyi vurmak için gereken şeyleri vaktinde kılıç, çakır'a söylemişti.

    --- alıntı ---
    ne olursa olsun öfken ve acın aklını gölgelemesin. o zaman daima kazanırsın.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın