• 491
    galatasaraylı futbolcuların maç başlangıcında geride pas yaparak fenerlilerin sahadan çekilmesini beklediği maçtır.

    bizimkiler sahadan çıkmalarını beklerken barış alper'e falan hücum pres yapıldığını görünce "ulan bunlar galiba oynamaya çıkmış" diyerek oynamaya başladı. ilk hücumda da işi bitirdi.

    adamlar ilginç şekilde gol yiyebileceklerini hesaba katmamış. oyun durana kadar şansımızı deneyelim es kaza ileride bir top kaparız öne geçersek maçı öyle bırakır galatasaray'ı u-19 takımımızla bile yeneriz algısını yerleştiririz gibi bir kafayla çıkmışlar maça resmen. yoksa maç başlar başlamaz birini indir faul yap oyunu dursun veya sahada hareketsiz falan kal, oyunun durmasını beklemeden sahadan ayrıl yediğin golün hiçbir anlamı kalmasın mesela. ama yok! hücum pres yapacak paşalar... e sen oynamaya geldiysen o zaman da böyle boyunun ölçüsünü alırsın. golü yedikten sonra da bir 10 dakika devam etseydin ya hücum presine?

    bu kadar mı beyinsiz olunur gerçekten. hikmetinden sual olunmaz millete barcelona, atletico gibi rakipler veren rabbim bize niye bunları layık gördü diye düşünüyorum bazen ama vardır elbet bir bildiği...
App Store'dan indirin Google Play'den alın