• 16673
    maçtan sonra bol bol yazar engellettiren sözlük. sene başından beri hataların bile sebebi şeffaf şekilde izah edilmişken tek mağlubiyette ortalığı yangın yerine çevirmek için fırsat kollayanları gördüğümüz sözlük.
    rakip taraftarlardan hiçbir farkı olmayan bir kitle var ve çok tehlikeli. meşhur ayhan akman pozisyonu var internette dolaşan hani penaltı diye. gerçeğinden ayhan'ın sarı yediği pozisyon ve 9 kişi tamamladığımız maç. işte her seferinde rakip troller bu videodan bize saldırır ve biz izah ederiz. aynı adam ertesi gün yine aynı video üzerinden gerçeği bildiği halde ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışır. şu anda yönetim, hoca, oyuncu asanların yaptığı da tam olarak budur. gerek var mi arkadaslar? hakikaten bugün asıp kestiğiniz insanlar yerine kimi istersiniz. geç de gelse köhn diye bir scout transferini bu yönetim yaptı ekmegini çok yiyeceğiz. boey'den o paralari kazanan bu yönetim. herkes biliyor ki yönetimin derdi bankalar birliğinden çıkmak. bunu yaparken de uefa'dan fedakarlik ettiler. bakin şampiyon olacağımız kesin olmayan bir turnuvadan fedakarlik edildi. kesinlikle doğru bir hamle! ama ligi feda etmedik ve kadro kalitemiz şampiyon olmaya her türlü yeterli. önemli olan mentali kuvvetli tutmak.
    peki bu yönetimi ne zaman eleştirelim: bankalar birliğinden çıkamayıp projeler patladığı zaman çıkarın dar ağacına erden timur dahil hepsinin sandalyesini ben tekmelemezsen adam değilim. burada her gün yangını ben yaparım benden bile yaka silkersiniz. ama şimdi sabır ve sakinlik zamanı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın