• 678
    son 2 yıl içerisinde kaçırdığım 3. maç... ofsayt entrylerimden birine aday bir yazı olacak sanrım.

    90 dakikayı maç sonunda ilk fırsatta izledim. hakem hatalarını, yanlış kararları verilmeyen gol vs bunları bir kenara bırakarak yazmak istiyorum.

    takımın içinde mi bir şey var bilemem ama kendimizi kandırmayalım, biz böyle oynamaya devam edersek sezon sonu en fazla ikincilik gelir. kendimizi kandırmanın anlamı yok bu noktada. geçen sene de haksızlık yapılıyordu verilmeyen goller, penaltılarımız oluyordu ama biz o topu bir şekilde kalenin içine sokuyorduk.

    2 gol iptal edildiyse 3 tane daha atıyorduk ama atıyorduk. bu sezonki maçlarda kaç tane maçta rahat rahat maç izledik. sürekli stres, sinir. topun bizde olması bir şey ifade etmez 90 dakika sonrasında. skor tabelasında eğer yenilgi ya da beraberlik görüyorsan 3 puan alamıyorsun.

    rakibin bu kadar kollandığı dönemde biz ne oynuyoruz diye sormalıyız bence kendimize. kötü değil ama iyi de top oynamıyoruz. resmen günü geçirelim yeter düşüncesindeyiz. bu düşünce ile oynadığımız her maç patlamaya hazır bomba... bir gün şanssız bir gol yeriz ve maç sonu üzülürüz. zaten gol atma sorunumuz var, o şanssız yediğimiz gol de bitirir bizi..

    transfer konusu yok bile haberlerde. ya gerçekten çok gizli yürütülüyor(ki buna pek inanmıyorum, atmosfer böyle iken en azından yalandan da olsa bir haber dönerdi. hangi maçtı hatırlamıyorum ilk 11 maç saatinden çok önce açıklanmıştı..) ya da gerçekten parasal konuda bir sıkıntımız var ve çözmek için uğraşıyoruz.

    uzun lafın kısası, eğer bu sene şampiyon olmak istiyorsak bu oyunla biraz zor. hakem hatalarının arkasına sığınmaya gerek yok, bu ilk defa olan bir şey değil. geçmişte hakemle birlikte yendik diyebiliyorduk, şimdi hakem hatalarının arkasına sığınıyoruz.

    edit: birkaç bir şey daha eklemek istedim.
    herkes derbileri düşünüyor kazanırız gibi ama matematiksel olarak derbileri kazanıp anadolu takımlarına yenilirsen yine de şampiyon olamıyorsun. derbileri kaybedelim ya da önemsiz demeye çalışmadım yanlış anlaşılmasın. derbiler tabii ki önemli fakat, beşiktaş ve fener gerisi çok önemli değil. trabzon zaten resmi olarak bir derbi bile değil. ama sen bunları yenip anadolu takımlarına puan kaybedersen zaten şampiyon olamazsın. sezon sonu 1. olan şampiyon oluyor en çok derbi kazanan değil. önümüzde 18 maç kaldı. dün okan hoca'da söyledi önümüzde 18 maç var ve bunların tamamını kazanırsak zaten şampiyon oluyoruz. ama kazanabilirsek.

    iç saha da taraftar itici gücümüz sorun yok ama 18 maçın 18 i de içeride değil maalesef. bir şekilde çözüm bulunmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın