resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5542
    yakın dönemde artık çift forvet, yer yer maçın son kısmında dönülen üçlü forvet gibi kavramlar ortadan kalktı. ancak 90'lar veya 2000'lerin ilk döneminde bu taktiklere yer verilirken santrafor bolluğu yaşanıyordu.

    mesela 2000-2001 sezonu inter'inden örnek vereyim. robbie keane, zamorano, vieri, ronaldo (fenomeno), hakan şükür, hatta yer yer forvete yakın oynayan recoba'yı da ekleyelim.

    günümüze gelirsek bayern, manu, real madrid'de bile forvet yok denecek noktadayız. yakın zamanın top 5 kulübünden üçü diyebiliriz. barca'da lewa var ki 35'ine girecek bir ay sonra.

    işin özü, 9 gibi bir 9'a sahibiz. yaşı prime dönem için ideal, kulübü benimsemiş, camiayla bağ kurmuş, elit seviye bir oyun anlayışı ve bitiriciliğe sahip bir 9'umuz var. şampiyonlar ligi hayali kuruyoruz ya kimi zaman. işte ilk 11 karşılaştırırken yüzde 97-98 oranla 1-0 önde başlatacak bir isim icardi.

    kıymetini bilelim, ara sıra olabilecek düşüşlerde nelsson'a yaptığımız gib tek maçta bitirmeyelim. oyuncunun duygusal bir yapısı olmasa bugün burada olmazdı. o duygusal yapısı ağır eleştiriler, hakaretler karşısında da olumsuz yansıyacaktır. neticede muslera'nın, marcao'nun eşine bile sosyal medyadan hakaretler eden insanlar var aramızda. umarım hikayemiz kaldığı yerden güzel bir şekilde devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın