• 163
    herkes söz verdiği gibi geldi. ve çok eğlenceli oldu. zirveler daha da heyecanlı daha da göz kamaştırıcı hale gelmeye başladı ve hep beraber olmanın nasıl bir dostluk yarattığı görüldü. eşleriyle, arkadaşlarıyla ve sevdicekleriyle gelen prekazi8, captano, deadlyfull, ailecek fanatik arkadaşlarımıza ve sevdiceklerine çok teşekkürler. ve bu zirvede bizi yalnız bırakmayan dişi sözlük yazarları bayan denmez kadın de ve essgi'ye de iştirakları için teşekkürlerimizi sunarız.

    zirvemize ilk kez katılan hasan sas ben olucam, tcetveli, ceteris paribus, perez, bartman ve galatasaraytarihininenuzunnicki arkadaşlarımız da umarım memnun kalmıştır.

    asıl amaç beraber olmak olduğu için maçmış, finalmiş, kaleci olmakmış, röveşata-vole çekmekmiş çok da önemli değil. önemli olan hep beraber iyi vakit geçirebilmek ve en zevkli cumartesilerimden birini bana yaşatan dostlarıma çok teşekkür ederim.

    12 günlük seyahatim sebebiyle final maçında muhtemelen ben olamayacağım fakat tcoskun düzenleyecek ve bu ulvi görevde muvaffak olacaktır eminim. artık kendisi organizasyonun tadını almıştır ve bırakmaya da hiç niyeti yoktur, olmamalıdır da. zaten captano da kendisini rahat bırakmaz.

    herkese parantez açtık downforce arkadaşı unutmamak gerek. istanbul'un bir ucundan* diğer ucuna* gelen ve kamerasıyla bu turnuvayı ölümsüzleştiren arkadaşımızı da tebrik ederiz. maçı kaydeden bayan denmez kadın de de büyük bir hizmette bulunmuştur sağolsun.

    cracks, awenger ve kalifiye jurnal'e gelirsek; bu adamlar aynı takımda olduğu sürece rakiplerinin içine messi kaçıyor. bu üçlüyü bir arada gören coşuyor, coşturuyor. tavsiyem artık farklı takımlarda yer almaları olacaktır.

    areyoplayer, toka jr ve iyileşen vay acondios finalde yelekli takımı zorlar.

    benim için bu mükemmel zirveden geriye kalan sırt ve popo ağrıları*, burun sızısı* ve güzel bir anı oldu.

    katılan herkese teşekkür eder; cracks arkadaşımıza ygs sınavında başarılar dilerim.

    aaa nasıl unuturuz; vurursa gol olur arkadaşımıza da teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın