resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2948
    20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçında bircok kez faule maruz kalmis futbolcumuz.

    kendisinin milli oyuncu olmasi sebebiyle daha cok korunmasi gerektigi yonunde bazi sasirtici seyler okudum sosyal medyada. hakemlerin turk/milli oyunculari ekstra korumak gibi bir gorevi oldugunu dusunmuyorum. kerem'e yapilan mudahaleler ne kadar cezalandirilmasi gerekiyorsa gomis'e, van aanholt'a yapilanlar da ayni sekilde cezalandirilmali. hatta gedson fernandes'e de, mesut özil'e.

    bir sure once yildiz oyunculari korumakla ilgili bazi haberler vardi. bunu da sacma bulmustum ama genel olarak mantigini anliyorum. oyunu guzellestiren, hücum etmek isteyen oyunculara karşı yapilan sert fauller konusunda hakemler daha dikkatli olmali. bu cifte standart olusturmaktan ziyade futbolun ozunu korumakla ilgiliydi ve bu acidan destekliyorum.

    ayni bakis acisiyla oyunu cirkinlestiren, sportmenlik disi faul yapanlar, rakibi sakatlayici faul yapanlar gerekli kartlarla cezalandirilip hakemler tarafindan uyarilmalilar. kerem'in 4 gun sonra milli maca cikacak olmasi ona sahada dokunulmazlik kazandirmamali. bugun kerem'e dokunulmazlik istersek, yarin rakiplerimiz de aynisini isteyeceklerdir. bjk baskaninin sezon oncesi ulke puaninin arkasina gizlenip federasyondan daha genis limit istemesi gibi bu. ayni zihniyet basimiza yabanci kuralini cikardi.

    burada kizilmasi gereken hakemlerin beceriksizligi, kalitesizligi ve ortada bir var standardinin olmayisina olmali. sahada futbol oynamak isteyen her oyuncu hakemin uygulamasi gereken oyun kurallariyla korunmali.

    bu arada son zamanlarda yeniden takim oyuncusu olmak icin caba gostermesini takdir ediyorum. bir ara "şımarmış" olabilecegini dusunuyordum sahadaki kararlarindan dolayi ama su an her seyini veren birkac oyuncudan biri. umarim daha da basarili olur.

    seneye avrupa'da olmayacagimiza gore 1 sezon daha tutmamiz mumkun olmayabilir. ayni sey marcao icin de gecerli. nelsson belki bir sene kalir ama bu 3 oyuncudan ikisi elimizden cikacak gibi yoksa kendilerini avrupa'da gosterip mevcut piyasalarini arttirmak icin en az 2 sezon daha kalmalari gerekecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın