resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2945
    futbolu anlayarak izlemeye başladığım dönemden şu zamana kadar izlediğim futbolcular içinde kendini bu kadar kısa zamanda bu kadar iyi geliştiren futbolcu görmedim. bu iddialı cümleyi kurarken aldığı alt yapı eğitimini, geldiği kulübü gibi kriterleri de göz önüne alıyorum. hatta galatasaray'ın antreman sistemi de bir barcelona, ajax, vb... olmadığına göre gerçekten galatasaray'da bile bu gelişimi sağlaması başlı başına büyük bir başarı.
    gözlemlediğim kadarıyla da avrupaya gitmeyi çok istiyor. bunu dile getirmese de hal ve hareketlerinden çok belli gitmek istediği. giderse de hakkında şüphe etmeyeceğim tek türk oyuncu kendisi olur.
    bu sene partnerleri çok değişiklik içinde olmasaydı yakalayacağı uyum ile çok daha fazla goller atabilirdi. tek bir kötü huyu var o da kaybedilen toptan veya kötü sonuçlanan pozisyonlardan sonra arkadaşlarına çok kolay tepki gösteriyor. yapılan pas ve tercih hatalarına tahammülü yokmuş gibi duruyor. bu özelliğini baskılasa iyi olur.
    tüm bunların yanında takımımızın hücumdaki tek silahı olmasından dolayı rakibin alacağı önlemlerden dolayı etkinliği düşebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın