resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2117
    en yakın dostlarını küçük düşürmeye, yalancı düşürmeye hakkı olan futbolcu. çünkü bir profesyonel. dostlarını profesyonel hayatındaki kariyer planlamasına dahil ederken profesyonel değil ama onları satarken profesyonel. başlarım böyle profesyinelliğe. madem çok profesyonel bu arkadaş, en başta dostlarını bu işe dahil etmeyecekti. işine gelince profesyonel, işine gelince değil. oh ne ala memleket. güvenilmez bir dost olduğunu kanıtlamıştır ama beni ilgilendirmez tabi. kendisinin ne arkadaşıyım, ne de dostuyum. üstelik tüm türkiye'nin gözü önünde rezil ettiği de ben değilim. taylan antalyalı ve oğulcan çağlayan düşünsün.

    ben bir galatasaray taraftarı olarak, işin galatasaray kısmına bakarım. ihtiyacımız var mıydı? vardı. o paraları vermeli miydik? elbette hayır. emre akbaba, mbaye diagne ve radamel falcao gibi transferlerle ederinden fazla vermemeyi anladık biz. masadan kalkmamız en doğru olanıydı.

    fenerbahçe'nin transfer çalımı mevzusuna gelince, fenerbahçe büyüklüğü böyle bir şey. onlar türkiye sınırı içinde kirli ilişkileriyle talip oldukları oyuncuyu alır, biz talip olduğumuz kupayı alırız. altı sezon üst üste kupaya hasret kalan bir camianın böyle şeylere ihtiyacı taraftarlarını susturmak için var. zerre umurumda değil sadece laf sokmak için yaptıkları transferler. bu transferler sayesinde burunları boktan kurtulmuyor.

    son olarak umarım irfan the dost kazığı can'ın fenerbahçe kariyeri tepetaklak gider. forma yüzü göremez, gördüğünde iyi oynamaz, taraftar tarafından itin götüne sokulur inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın