resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 12888
    bu "gol atıyor ama takım oyununu bozuyor" yorumuna da hastayım. hangi takım oyunu? maç başına 700 pas yapan ortasaha ve kanatlarda tekniği ve pas oyunu kabiliyeti çok yüksek futbolculardan kurulu takımlarımız var da bizim mi haberimiz yok?

    arkadaşlar adam 3-5 gol atmıyor. saglıklı oldugu her sezon en az 20 25 golü var bu adamın. sanırsın takımlar tiki takanın dibine vurmuş harika pas oyunu yapılıyor da burak yılmaz beğenilmiyor.

    galatasaray'da 3,5 yılda 90a yakın gol atmış bu adam. mesela burak'ın yüzünden ne kaybettik biz? şampiyon olduk, cl'de çeyrek final gördük ki kendisinin payı yüzde 80 falan. bir araba gol attı. daha nolcak arkadaş ya? hakkaten anlamak mümkün değil.

    burak ilerleyen yaşına rağmen bu ligin net olarak en iyi golcüsüdür. beşiktaş'ta da malesef atmaya devam edecektir. milli takımda yaşananlar olmasa kendisine ilk zıplayacak hoca da terim' di zaten.

    bazen bizde oynamış bazı oyunculara bu kadar nefret dolu olunmasını anlamakta zorlanıyorum. yan gelip yatana da aynı nefret sana kupalar şampiyonluklar kazandırana da aynı nefret. ilginç.

    ayrıca mümkünse renkdaşlardan türkiye'de oyun olarak takıma katkı veren ve her sezon ortalama 20 gol atan golcüleri sıralamalarını istiyorum. 20 sene kadar geriye gidebilirsiniz.

    not: sakın elmander falan demeyin. kariyeri boyunca 1 sezonda 12 golü geçememiş adama golcü demeyin. mücadeleci, hırslı, disiplinli diyin ama golcü demeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın