• 528
    açıkçası maçtan önce çok umutluydum zira 1 yıldır bu maçı düşünüyordum totem ve batıl inançlara inanmasamda bu sene kadıköy'ü yeneceğimize inanıyordum. olmadı. yine her zaman olduğu gibi futbolla değil şerefsizliklerle yendiler bizi. bu sene yediğimiz gol ile beraber sanırım fenerbahçe 6.kez ofsayttan gol atmış oldu. neyse.

    maç'a hagi, soy ozan ve belgarath ile beraber gittik. açıkçası hiçbiri ile tanışıklığım yoktu ama benim için günün tek güzel olayı onları tanımak oldu. saat 13:30 gibi hagi ve soy ozan'la buluştum. bir süre meşale'de takıldık. biraz demlenip sohbet ederken o sırada belgarath geldi ve kadro tamamlandı. daha sonra meşale'de çoşmuş taraftarlar içinde sohbet etmeye devam ettik. akabinde soluğu burger'da alıp karnımızı doyurduk. tekrar dışarı çıkıp sohbet falan derken taksi aramaya başladık ve profilo'nun biraz ilersinde anca bir tane boş taksi bulabildik zira herkes taksilere bir anda akın edince boş taksi kalmamıştı. bazı taksicilerde galatsaraylıları almıyorlardı.

    sonuçta stada vardık ama orda da eğer yamulmuyorsam bir 30dk'a bekledik. içeri girdiğimizde saat sanırım 18:15'di. maçı iyi seyredebilmek için yukarı çıktık ama ben burda bir sürprizle karşılaştım ki o sürpriz tribünün 2'ye bölünmüş olmasıydı. hafif bi dumur vaziyetinden sonra şaşkınlığımı üzerimden attım çünkü bu stad netice de fenerbahçe adlı kulübündü. neyse. hagi ve soy ozan büyük ama sıkışık tarafta maç izlemek istedikleri için oraya gittiler, bizde belgarath ile beraber küçük ama rahat olan tarafta kaldık. sohbet edip arada tezahüratlara eşlik ettik. ilk 11 tartışmaları yaptık zira telefondan gelen bilgilerden sonra elano'nun oynayacağını biliyorduk. doğrusu ben yanlış buldum elano'nun oynamasını çünkü arda ve elano'nun beraber doğru düzgün oynamaması ve takım savunmasının aksama olasılığı yüzünden tedirgin oldum. * olaylar, gürültü-patırdı derken maç başladı. gol'ün ofsayt olduğunu öğrendik. penaltı pozisyonu tam önümüzde oldu ve ben karaktersiz alex'in kendisini yere attığını çok net bir şekilde gördüm ki haklı çıktım. zaten bu 2 pozisyon maçın özeti oldu. her zamanki gibi sahte penaltılar ve ofsayt goller ile kadıköy gerçeği su yüzüne yine çıktı. maç sonunda üzüntüden biraz saçmalamış olabilirim, arkadaşlarım mazur görsünler.

    şu an hala moral bozukluğunu üstümden atmaya çalışıyorum ama biliyorum ki seneye yine ordayım, ertesi sene de ordayım. ondan sonraki sene de ordayım. ben galatasaraylıyım ve her zaman kalbim attığı müddetçe onun yanındayım.

    son olarak, cömert ve sıcakkanlı tavırları için belgarath, soy ozan ve hagi'ye tekrar çok teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın