• 26
    vay arkadaş. sözlüğün belli bir formatı olsun, bu format dahilinde galatasaray'a dahil şeyleri konuşalım diyorsun. sanırsın ki futbolundan basketine her şey gırtlağına kadar siyasete boğulmamış.

    yaklaşık 3 ay önce cenk akyol milli takıma alınmadı, kimse de bi'şey demedi, biz hariç.

    nasıl mı yaptı?

    mikrofonun üstüne ntv şeklinde bir ufak logo koymuş adamlar. onu gördü, bi' baktı bembeyaz penguenlerin olduğu bir kanal. sonra çatır çatır yere fırlattı. milli takıma alınmadı, büyük kolaylık. siz de deneyin. tavsiye ederim.

    edit: her yer taksim her yer direniş sloganı hoşuna gider yada gitmez. bu slogan siyasi olduğu gerekçeyle silindi sözlükten, herhangi bir siyasi partiye destek amaçlı olmadığı halde. ama her maçımızın 34. dakikasında lig tv susturmaya çalışsa da hala atılıyor bu slogan. ama adam gibi adam recep tayyip erdoğan başlığı duruyor. siyaset yasaksa yasak. istediğim kadar götümü yırtsam da, yırtsak da. sözlüğün kurallarını belirleyen insanlar var, top onların, maçın kuralları da onlardan. ama tutarlı olun az. yasaksa adam gibi uygulayın, uygulayamıyorsanız da ya uygulayacak moderatör alın. uygulamak işinize gelmiyorsa onu da adam gibi söyleyin, biz de rahat edelim, siz de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın