• 246
    öncelikle, stadyumda olan biri olarak yorumlarımı yazayım.

    konsantrasyon kaybı yaşadık. ilk 2 golden sonra bu kayıp daha da büyüdü. gomis'e gol attırma sevdamıza fark kaçtı puan da kaybedebilirdik. lütfen ama lütfen 3-4 tane atalım ondan sonra gomis olur muslera olur birilerine gol attırırız. önce maçı garantileyelim.

    hakem tam bir faciaydı. taktir haklarını hep karabük'e kullandı.

    bu arada karabükspor'a da birşey söylemek lazım biz gol atana kadar süreye oynadılar hep, ayıp ayıp, iyi takımsınız ama bu antipatik kılıyor sizi.

    fegouli çok çok iyi, ancak dönen topları almamız için tolga şart, gelecek maçta gerry rodrigez takımdan kesilebilir.

    gomis maç boyunca rakibi hep tedirgin etti, varlığı yetiyor, maicon'a gol atmasaydı dahi sarılıp, teşekkür ederdim. serdar aziz yediğimiz golün asıl mimarıdır. orada top isteyeceğine 4-5 metre ileri koştu, ndiaye'de belhanda'ya pas vermek zorunda kaldı, konsantrasyon eksikliği yüzünden o golü yedik.

    son olarak ultraslan'a birşeyler söylemek lazım. malesef şu an için alternatifiniz yok size mecburuz. ikinci yarı başında 10-15 dakika mıy mıy mıy tezahürat ettiniz. içinizde bile bağırmayan adamlar vardı. allahtan doğu tribünü rerere rarara'yı söyledi de tribünler kendine geldi. biraz diğer tribünlere bakın da taraftar sizinle mi değil mi anlayın.

    takım çok, hele sağ kanadımız ağlattı beni tribünde. bu takıma sahip çıkalım, çok güzeliz lan harbiden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın