• 2542
    transfer dönemini genelde kiralama yoluna giderek ve bonservisi elinde olan oyunculara yönelerek geçirmişlerdir. uzun vadede aslında bir kulüp için tehlikelidir bu durum aynı beşiktaş'ın başına geldiği gibi ancak maalesef ki ffp denen sadece baş altı kulüplerin başına balyoz olmaya yarayan sistem sebebiyle yapılacak maksimum budur.

    galatasaray hep uzun vadeyi düşünmelidir. galatasaray'ın transfer örnekleri bruma olmalıdır, telles olmalıdır, marcao olmalıdır. galatasaray altyapısından okan burukları, emre çolakları, ozan kabakları, mustafa kapıları çıkarmalıdır. genç potansiyelleri ve tecrübeli büyük oyuncuların harmanlandığı bir sistem ile avrupa'ya korku salmalıdır galatasaray. ffp altında 2 senesini tamamladığımız 4 sene geçtikten sonra bunları çok daha iyi anlayacaksınız. inşallah o zaman da başımızda fatih hocam olur inşallah. bunların hepsini benden, bizden daha iyi gören o var çünkü.

    bu kadar şeyi yönetime eleştiri getirmek adına yazmadım, müthiş bir transfer sezonu geçirdiler. tek diyeceğim bundan 2 sene sonra halen başta durabilirlerse gerçek marifetleri o zaman ortaya çıkacak. bu sezon özelinde mustafa cengiz, abdurrahim albayrak ve şükrü hanedar başta olmak üzere tüm emeği geçenlerin eline sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın