resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 269
    bugün galatasaray ile ismi geçmeyip alanyaspor, sivasspor ile imzalamış olsa eminim ki sözlükte "biz neden bulamıyoruz böyle adamları" diye veryansın edilecekti, bulsak da istenmiyor işte. halbuki falcao'ya, diego costa'ya, mandzukic'e gidilmekten 10 kat daha mantıklı hamle. alınırsa tutar ya da tutmaz ayrı mesele ama fatih terim geldiğinden beri geleceğe dönük hangi hamle tutmadı da scout ekibine halen şüphe ile bakılıyor bilmiyorum.

    şöyle bir bakarsak fatih hoca geldikten sonra marcao, saracchi, omar, luyindama, onyekuru, sekidika, ozornwafor, kerem aktürkoğlu tamamiyle onun kurduğu scout sisteminin getirdiği oyuncular, 5/8 tutmuş kerem, sekidika ve ozornwafor da yavaş yavaş süre buluyor. ligdeki açık ara en iyi scout sistemine sahip takım galatasaray ki diğer takımların da galatasaray'ın radarındaki oyunculara sulanması bunun net göstergesi değil midir?

    sonuç olarak spor sayfalarında adı geçen "ligin üstünde, alıp götürür ligi" denen oyunculardansa böyle denemelere daha çok kefilim. umarım kadromuza katabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın