resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9354
    galatasaray'a kadar sürekli yükselişte süregelen kariyerini galatasaray'dan sonra çok kötü planlamıştır. halbuki hem yaşı, hem başardıkları hem de kalitesiyle şu an görev alan 18 süper lig hocasının belki de 15'inden falan daha iyi teknik direktördür. bu 15 hocanın içerisine ersun yanal, abdullah avcı da giriyor tabii ki. sonrasında ise kariyer planlamasını çok kötü yapmıştır.

    aslında bizden sonra gittiği bursaspor'da da başarısız oldu denemez. bizden ayrıldıktan sonra 2015-2016 sezonunda formsuz ve düşme potasına yol alan takımı alıp sezon sonunda ligte tutmuş bir sonraki sezonun ilk yarısını ilk 5'te kapatmıştır. sonra aynı galatasaray'da olduğu gibi bursa'da da yönetimin saçma sapan işlerinin sorumluluğunu kendi üzerine almış ve yine aynı galatasaray'da olduğu gibi altında ezilmiştir çünkü ne taraftar ne de takım arkasında durmuştur. nitekim onun görevden ayrılmasından sonra hem galatasaray'ın hem de bursaspor'un bahsedilen sezonlar için hal vaziyetini sezon sonu gördük.
    (not: sırf taraftarının hamza hamzaoğlu'na yaptıklarından dolayı bursaspor'un anlık hal ve vaziyetinden ziyadesiyle memnunum)

    sonraki sezonlarda ise önce osmanlı'da sonra erzurum'da yine risk almış fakat tutmamıştır ancak geçen sene erzurum'a, kariyeri aldığı takımları küme düşürmek ile geçmiş mehmet özdilek yerine kendisi gelmiş olsa, bursa'nın yanında düşen takım göztepe olacaktı bundan adım gibi eminim.

    özet olarak bence kendisine idari sorumluluk verilmemesi kaydıyla profesyonelce işini yapan tüm yönetimlerin altında başarılı olacak bir hocadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın