• 11
    kelebek etkisi niteliğinde maç.

    manchester united'ın kupayı alması halinde en azından uefa avrupa ligi gruplarında yer almayı garantileyeceğiz. avrupa'da yer almadığımız sezonlar içimde çok büyük bir boşluk oluşturuyor, "tek kupaya asılırsak ligi domine ederiz" saçmalığının da geçen sezon itibariyle sona erdiğini düşünüyorum. avrupa'da alınan galibiyetler, lig için de çok büyük bir motivasyon olabiliyor.

    eğer villareal kupayı alırsa sezonu temmuz başında (euro 2020 tamamlanır tamamlanmaz) açacağız ve bu durum yönetimin, transferlerin, sezon hazırlıklarının büyük ölçüde aksak başlamasına neden olacak, sezona umutla girerken bu tarz aksaklıkların yaşanması sezonun geri kalanı için de tehlike arz edebilir. işin diğer kötü tarafı ise 2. ön eleme turundan elenirsek, uefa avrupa'liginde 3. ön eleme turundan oradan da elenirsek uefa konferans ligi'nde play-off aşamasından başlayacağız. yani 3 avrupa kupasının üçünde de grupları garantileyemiyoruz.

    - villareal'in kupayı alması halinde uefa şampiyonlar ligi 2. ön eleme turundaki muhtemel rakiplerimiz: celtic, psv eindhoven ve sparta prag

    - manu kupayı alırsa şampiyonlar ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakiplerimiz: shaktar donetsk, benfica, monaco ve 2. ön elemeden gelecek seri başı bir takım.

    çok çok kritik maç bizim açımızdan, bastır united. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın