• 31
    cesare prandelli denen yosma malum sezonda nasıl bir rezalet yaşattıysa her zorlu görünen kura öncesi taraftarın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. aynı geçen seneki gibi bu sene de şampiyonlar liginde başarısız olacağımızı düşünüyorum ancak öldük bittik rezil olacağız denecek de bir durum yok. öncelikli hedefimiz zamanında yaptığımız gibi 4 sene 5 sene sürekli olarak bu kulvarda yer almak ki almalıyız da.

    galatasaray adı yakışıklı bir camia olarak sürekli burada bulunmalıdır, galatasaray'ın ismi sürekli şampiyonlar liginde geçmelidir ve ne vaziyet içinde olursak olalım hangi torbada bulunursak bulunalım galatasaray tüm şampiyonlar ligi takımlarının çekindiği bir takım olmalıdır ve olmuştur.

    ama gel gelelim bizim taraftara bunu anlatamıyoruz . milyar euro'luk camia psg'nin kura tahminlerinde 4. torbadan çekilmesi talihsizlik olarak nitelendirilen takımız ama sözlüğe bakarsak averaj takımı olmuşuz. inanın ecnebiler sizden daha fazla saygı duyuyor galatasaray markasına. acı çekmeden,dayak yemeden bir yere varılmıyor geçen sene ayılıp bayılarak izlenilen ajax ondan 3-4 sene önce uefa grubunu fenerbahçe'nin arkasında bitirmişti. ilk hedefimiz 5 senelik değerlendirilen takım puanımızı üst seviyelere çekerek torba atlamak olmalı şampiyonlar liginde devam edemesek bile uefa'da iyi yerlere gelinmeli. ondan sonra bu kulvarda çeyrek final yarı final gibi hayallere girişilmeli.

    futbolun dünya kupasından sonraki en değerli organizasyonuna katılmamamızı isteyen taraftarlara da önce akıl fikir sonra da taraftarlık bilinci... şampiyonlar ligi burası kendinize gelin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın